Η Μέγκαν Μαρκλ απαντά σε όλα:  Πόσο κόστισε το baby-shower, πόσα δίνει στον πατέρα της, γιατί δεν ήταν παρούσα η μαμά της   

Η δούκισσα του Σάσεξ είχε κάνει το ταξίδι στις ΗΠΑ τον περασμένο Φεβρουάριο, θέλοντας να γιορτάσει μαζί με φίλες, τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Τα βρετανικά ταμπλόιντ «οργίασαν» μεταδίδοντας πως το κόστος ήταν αστρονομικό και πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχε καλέσει την μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ.  

Σε νέα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Παρασκευή, οι δικηγόροι της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψαν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το πάρτι. «Ο ισχυρισμός πως η Μέγκαν Μαρκλ σκόπιμα δεν κάλεσε τη μητέρα της για να έχει μόνο διάσημους φίλους είναι αναληθής και προσβλητικός γι 'αυτήν.

Η Meghan Markle και η μητέρα της, Doria Ragland / Photo: Steve Parsons/Pool - REUTERS

Η μητέρα της φυσικά και ήταν προσκεκλημένη και η Μέγκαν Μαρκλ προσφέρθηκε επίσης να αγοράσει τα αεροπορικά εισιτήρια της, αλλά η μητέρα της δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω εργασιακών υποχρεώσεων», αναφέρουν τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στη μήνυση εναντίον εφημερίδας.  

Photo: CHRIS JACKSON/GETTY IMAGES

«Επίσης, ήταν αναληθές πως το baby shower κόστισε 300.000 δολάρια. Η αλήθεια είναι πως το κόστος ήταν μόλις ένα κλάσμα του ποσού αυτού και πως οργανώθηκε και φιλοξενήθηκε από έναν από τους καλύτερους φίλους της από το πανεπιστήμιο», αναφέρουν οι δικηγόροι σχετικά με το event στο πολυτελές Mark Hotel της Νέας Υόρκης, στην σουίτα του ρετιρέ. Μεταξύ των καλεσμένων στο πάρτι ήταν η τενίστρια Σερένα Γουίλαμς αλλά και η Αμάλ Αλαμουντίν, σύμφωνα με το hellomagazine.com.

Getty images

Τα έγγραφα αναφέρουν επίσης λεπτομέρειες για τη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της, Τόμας. Το κείμενο αναφέρει πως η δούκισσα βοήθησε τον πατέρα της ώστε να μπορέσει να πάει στον γάμο και δεν τον αγνοούσε. Προσθέτει πως φροντίζει την ευημερία του και προσπαθεί να βρει λύσεις σε οποιαδήποτε προβλήματα υγείας με εκτεταμένη οικονομική στήριξη γι 'αυτόν.  

Photo: Dominic Lipinski-WPA Pool/Getty Images

Οι δικηγόροι μιλάνε επίσης για το άρθρο που αναφέρει ότι η βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκε επειδή η δούκισσα ήταν «δύσκολη περίπτωση» και αναφέρει πως η εργαζόμενη ήταν ένα εξαιρετικά σεβαστό και αφοσιωμένο μέλος του προσωπικού της Βασίλισσας για δεκαέξι χρόνια, και η ίδια προσωπικά επέλεξε να συνταξιοδοτηθεί.    

Η είδηση πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει εκκινήσει τις νομικές διαδικασίες εναντίον της κυριακάτικης έκδοσης της Daily Mail, με τον ισχυρισμό ότι δημοσίευσε παράνομα ένα από τα ιδιωτικά της γράμματα είναι γνωστή εδώ και εβδομάδες, αλλά τα έγγραφα αποκαλύπτουν πως η υπόθεση περιλαμβάνει πολλά ακόμη άρθρα και δημοσιεύματα με περιεχόμενο για την δούκισσα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ