Νεκρές βρέθηκαν η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί με την μητέρα της - Εντοπίστηκαν σε χαράδρα μέσα στο αυτοκίνητο τους

Εντοπίσθηκαν νεκρές μέσα στο όχημα στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη που αναζητούνταν μετά την εξαφάνισή τους στην Κατερίνη. 

Η 17χρονη και η μητέρα της εξαφανίσθηκαν στις 8 Νοεμβρίου. Αυτή την ώρα, απόγευμα Κυριακής, γίνεται επιχείρηση για την ανάσυρσή τους από χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων, στη θέση Καρακόλι Αγίου Δημητρίου Πιερίας, στ0 26ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης-Ελασόνας.  

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones “χτένιζαν” την περιοχή.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Ψυχολόγοι της αστυνομίας βρίσκονται κοντά στην οικογένεια της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας και της μητέρας της. 

Όπως ήταν από την αρχή γνωστό, η 17χρονη Μαρία - Ιωάννα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. 

Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ