Σάκκαρη & Παγδατής συγχαίρουν & πανηγυρίζουν για το Στέφανο Τσιτσιπά - Δείτε τι έγραψαν (φώτο-βίντεο)

Πογδατής "Μού θύμισες το Euro 2004 - Είσαι θρύλος του τένις"

Ιστορικές στιγμές, απερίγραπτα συναισθήματα, παγκόσμια αποθέωση! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε στον τελικό των "τελικών" τον Dominic Thiem, για να γίνει ο νέος "Βασιλιάς" του Λονδίνου και ο νεότερος πρωταθλητής του ATP Finals στα τελευταία 18 χρόνια!

Όλη η Ελλάδα χαίρεται και πανηγυρίζει μαζί με τον σπουδαίο Έλληνα τενίστα.  Η καλή φίλη του Στέφανου, Μαρία Σάκκαρη δεν θα μπορούσε να μην είναι πολύ χαρούμενη και περήφανη για τη μεγάλη νίκη.

Η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια που δηλώνει μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του Στέφανου "τρελάθηκε"  από τη χαρά της, με την ολοκλήρωση του τελικού στο Λονδίνο.

Η πρώτη της αντίδραση ήρθε στο instagram! 

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε στα Instagram Stories "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Συγχαρητήρια, είμαστε όλοι τόσο περήφανοι. Ότι και να πούμε είναι λίγο"

 

"Μού θύμισες το Euro 2004 - Είσαι θρύλος του τένις"

Ο Μάρκος Παγδατής αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, συνδέοντας την επιτυχία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και την κατάκτηση του Euro στην Πορτογαλία με την κατάκτηση του ATP Finals από τον Έλληνα τενίστα.

Ο Κύπριος τενίστας, που ήταν σχολιαστής για την Cosmote TV, μετά την απονομή της κούπας είπε για τον Στέφανο Τσιτσιπά:

«Ο Στέφανος σήμερα μας έχει συγκινήσει. Είσαι ένας θρύλος του τένις. Πιστεύω ότι μπορείς να γίνεις ένας θρύλος του τένις. Συγχαρητήρια για όλα όσα έχεις καταφέρει. Εμένα μου θύμισες το Euro του 2004 που το πήρε η Ελλάδα. Εμένα αυτό ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου, με βοήθησαν αυτά τα παιδιά. Σήμερα έχω ζήσει το ίδιο και σε ευχαριστώ γι' αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ