Good News:Η μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά στο Λονδίνο - Το βίντεο του θριάμβου , η απονομή, οι πανηγυρισμοί οι σαμπάνιες (φώτο-βίντεο)

Ο νέος βασιλιάς του Λονδίνου είναι Έλληνας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το βράδυ της Κυριακής έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του  τένις με τη νίκη του στον τελικό των ATP Finals επί του Ντόμινικ Τιμ με 2-1 σετ και μεγάλη ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ.

 

 

 

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε όλη την Ελλάδα , να δακρύσει από χαρά και συγκίνηση .Ο "δικός μας" Στέφανος  έγινε ο έκτος νεώτερος σε ηλικία τενίστας που κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο και πανηγύρισε με την ψυχή του όταν σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή στον αέρα του Ο2 στο Λονδίνο.

 

 

 

 

 

Ο νέος "βασιλιάς του Λονδίνου",  έγινε, επίσης, ο έβδομος τενίστας που κατακτά τον τίτλο στα ATP Finals στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση βάζοντας το όνομά του σε μια λίστα με τενίστες θρύλους όπως ο Τζον Μάκενροου, ο Ίλιες Ναστάζε και ο Σταν Σμίθ.

 

 

Ξεχωριστές ήταν οι στιγμές των πανηγυρισμών του Τσιτσιπά με την ομάδα που τον στηρίζει σε όλη του την μεγαλειώδη πορεία στα κορτ.

 

 

Πολύ συγκινητική ήταν η αγκαλιά που επιφύλαξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη μητέρα του.

 

 

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Αρχικά, ήταν συναρπαστικό για μένα να είμαι εδω, και μόνο που βίωνα την εμπειρία του Nitto Finals. Ήταν από μόνο του μεγάλο. Τώρα είμαι ο πρωταθλητής. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ειλικρινά, δεν μπορώ να πω τι νιώθω, γιατί είναι πολλά συναισθήματα μαζί", δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο μετά τη μεγάλη νίκη.

Χαρούμενος σαν μικρό παιδί πανηγύρισε στα αποδυτήρια την κατάκτηση του τροπαίου στο Λονδίνο.

Το μενού είχε φυσικά και σαμπάνιες και ο 21χρόνος Έλληνας έκανε σαν.... τρελός.

 

 

Μαζί του ο πατέρας του, Απόστολος, και ο «μέντορας» του Πατρίκ Μουράτογλου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ