Story of the Day: Η δεκατριάχρονη Ταϊλανδέζα βούτηξε στο κενό από διαμερίσμα - Νωρίτερα την είχαν βιάσει 6 άντρες (φώτο)

Έμεινε έγκυος μετά το βιασμό της

Ένα 13χρονο κορίτσι στην Ταϊλάνδη, που έμεινε έγκυος μετά το βιασμό της, αυτοκτόνησε. Πριν από αυτό έξι άντρες την κρατούσαν αιχμάλωτη σε ένα διαμέρισμα όπου την βίασαν σύμφωνα με τις αναφορές. Η άτυχη έφηβη πριν αυτοκτονήσει , φέρεται να έστειλε σε μια φίλη της μια φωτογραφία που δείχνει τα πόδια της να κρέμονται από το μπαλκόνι και το μήνυμα: "Είμαι έτοιμη να φύγω. Σ'αγαπώ".

Το κορίτσι πριν αυτοκτονήσει έκανε επίσης μια σειρά αναρτήσεων στο Facebook στις οποίες έγραφε: "Είμαι έτοιμη να φύγω", "Αν δεν ήμουν έγκυος θα είχα φύγει καιρό πριν". 

Η μητέρα της, η οποία ανέφερε τον βιασμό στην αστυνομία στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, δήλωσε ότι η κοπέλα είχε οδηγηθεί σε βαθιά κατάθλιψη πριν δώσει τέλος στη ζωή της , την περασμένη Παρασκευή.

Η 13χρονη που έγινε γνωστή με το ψευδώνυμο  Πίνκι,  πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας λίγο πριν τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με την 45χρονη μητέρα της 13χρονης που υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία, ο βιασμός της 13χρονης είχε σημειωθεί σε διαμέρισμα στις 11 Νοεμβρίου, αναφέρει η Mirror.

Η μητέρα της έτρεξε για να τη σώσει όταν την είδε να σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι αλλά δεν πρόλαβε. Το κορίτσι φέρεται να έμαθε ότι είναι έγκυος , λίγες εβδομάδες  μετά το βιασμό του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δύο εκ των βιαστών έχουν συλληφθεί.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ