Τι ευχήθηκε ο Κερκ Ντάγκλας στον Μάικλ & τη νύφη του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς; - για την 20η επέτειο του γάμου τους; - 102 ετών ο ίδιος -65 χρόνια παντρεμένος (φώτο)

Ο "παλιός" ξέρει.....

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 2000 παντρεύτηκε τον "καλύτερο της φίλο", όπως τον αποκαλεί , τον Μάικλ Ντάγκλας. Οι δυό τους , παρά τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους, που κυκλοφορούν κατά καιρούς, είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί γιόρτασαν την 20η επέτειο των γάμων τους και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την ευχητήρια επιστολή που έστειλε ο πεθερός της Κερκ Ντάγκλας , στο ζευγάρι.

Μάλιστα όπως η ίδια λέει , η επιστολή του πατέρα του Μάικλ τη συγκίνησε πολύ.

Ο 102 ετών σήμερα Κερκ Ντάγκλας  έχει κάνει δύο γάμους στη ζωή του και υπήρξε συνολικά 65 χρόνια παντρεμένος.

Γράφει λοιπόν στην επιστολή του:

"Αγαπητοί Μάικλ και Κάθριν,

Σας εύχομαι ευτυχισμένη επέτειο! Μάικλ έμαθες ένα πολύ σημαντικό μάθημα. Για να μείνεις παντρεμένος πρέπει να υπακούς τη γυναίκα σου! Συνέχισε να κάνεις αυτό που έκανα εγώ με τη δική μου σύζυγο. 

Με αγάπη

Κερκ Ντάγκλας"

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εκτός από την επιστολή του πεθερού της , στην ανάρτηση της, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία χορεύει με τον επί είκοσι χρόνια σύντροφο της.

"Χορεύοντας προς το 20ο έτος μαζί. Ευτυχισμένη επέτειο αγάπη μου. Η ευχητήρια επιστολή του πεθερού μου με συγκίνησε τόσο πολύ!", έγραψε στη λεζάντα

Ο γάμος της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας είχε κοστίσει 1,5 εκατ. δολάρια και η υπέρλαμπρη νύφη φορούσε ένα χειροποίητο νυφικό δια χειρός Κριαστιάν Λακρουά αξίας 140 χιλιάδων δολαρίων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ