Απογειώθηκε ο "εθνικός μας" φωτογράφος Spathumpa:Τα τέσσερα μοναδικά κλικς του από το νέο Αστέρα Βουλιαγμένης - Four Seasons (φώτο)

Για άλλη μια φορά ο Κώστας Σπαθής εντυπωσιάζει

Ο λογαριασμός του στο Instagram, είναι από τους πιο δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Όχι άδικα. Ο Spathumpa, (κατά κόσμον Κώστας Σπαθής), με τις συγκλονιστικές του λήψεις , αιχμαλωτίζει το βλέμμα. Οι φωτογραφίες του μπαίνουν κατευθείαν στα "αγαπημένα" σου.

Η μοναδική του τεχνική και η πολύ ιδιαίτερη ματιά του , μεταμορφώνουν ότι "στοχεύσει" με το φακό του σε μαγεία. Στην περίπτωση του Spathumpa, η φράση "Μια εικόνα χίλιες λέξεις", γίνεται "Μια εικόνα ένα ολόκληρο γοητευτικό σύμπαν".

Το σύμπαν του δημιουργού της.

Αυτή τη φορά ο Κώστας Σπαθής μας εντυπωσίασε με τις 4 υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξε στον νέο Αστέρα Βουλιαγμένης - Four Seasons.

Το ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace  , όπως λέει ο φωτογράφος , συνδυάζει τον αριστοκρατικό με τον μοντέρνο τρόπο ζωής και είναι ένας χώρος που αποπνέει  αίσθηση πολυτέλειας δίπλα στη θάλασσα,ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτεί μια νέα εποχή σύγχρονης ελληνικής γοητείας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ο Spathumpa αποτύπωσε στις εκπληκτικές του λήψεις τα χαρακτηριστικά που "είδε" στο ξενοδοχείο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ