Κατερίνη: Βουβός θρήνος στις κηδείες μάνας & κόρης - Τραγική φιγούρα ο απαρηγόρητος πατέρας (φώτο)

Συγκλονίζει ο πατέρας: "Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια"

Πάνδημη και σε κλίμα συγκίνησης έγινε η κηδεία της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας και της μητέρας της Σβέτα, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων εννέα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους.

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Άννας ήταν κατάμεστος από συγγενείς, φίλους και συμμαθητές της άτυχης κοπέλας.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και σύζυγος και οι δύο κόρες και αδελφές, που έχασαν δύο αγαπημένα πρόσωπα, αναφέρει το "Ολύμπιο Βήμα" στο ρεπορτάζ του

Να σημειωθεί ότι η τραγική μητέρα έβγαζε καθημερινά την κόρη της βόλτα με το αυτοκίνητο και αυτό έκανε και τη μοιραία μέρα με την τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  ΑΝΤ1, η γιαγιά της 17χρονης κοπέλας και μητέρα του απαρηγόρητου πατέρα, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Συγκλονίζει ο πατέρας: "Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια"

Νεκρές έξω από το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν ξεκινήσει από το σπίτι τους στις 8 Νοεμβρίου, βρέθηκαν την Κυριακή η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της.

 Το αυτοκίνητο τους εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στη συγκεκριμένη περιοχή, στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, όταν κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα και είχε εξαφανισθεί μαζί με την μητέρα της, από το σπίτι τους στην Κατερίνη, στις 8 Νοεμβρίου. Την ημέρα της εξαφάνισης μάλιστα η άτυχη 17χρονη γιόρταζε τα γενέθλιά της και η οικογένεια της, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά της, ετοίμαζε πάρτι.

Στο μεταξύ πολλά ερωτηματικά γεννιούνται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν μάνα και κόρη έπεσε στο γκρεμό.

Η σπαρακτική ανάρτηση του πατέρα της 17χρονης 

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της 17χρονης, που μαζί με τη μητέρα της βρήκαν τραγικό τέλος. Ο ίδιος σε σπαρακτικό του μήνυμα στο Facebook, ανέβασε τις φωτογραφίες τους και έγραψε: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ