Όλη, μα όλη η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό: Η Σαρλίν στα λευκά έκλεψε τα βλέμματα - Γερασμένες η Καρολίνα & η Στεφανί (φώτο)

Όπως κάθε χρόνο σύσσωμη η πριγκιπική οικογένεια , ήταν παρούσα στους εορτασμούς για την Εθνική Ημέρα του Μονακό

Όπως κάθε χρόνο το πριγκιπάτο του Μονακό γιόρτασε την Εθνική του Επέτειο , την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και όλη η βασιλική οικογένεια έδωσε το "παρών".

Στη διάρκεια της Εθνικής Επετείου, ιππότες, διακεκριμένοι πρεσβευτές, πρόξενοι και κρατικοί αξιωματούχοι, του Μονακό, φορούν τις στολές με τα μετάλλια τους και συναθροίζονται στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου. Έπειτα ακολουθούν εορτασμοί με πυροτεχνήματα. 

Η ημερομηνία της Εθνικής Επετείου καθορίζεται παραδοσιακά από τον τωρινό πρίγκιπα.

Οι προηγούμενοι πρίγκιπες, συχνά γιόρταζαν την ημέρα αυτή μαζί με τον όνομά τους, ωστόσο, όταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ ανέβηκε στο θρόνο, τερμάτισε αυτή την παράδοση και πλέον η Εθνική επέτειος, έχει σταθερή ημερομηνία.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έφτασε φέτος , πρώτος , στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου , συνοδευόμενος από την σύζυγο του , πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την υπέροχη εμφάνιση της.

Η 41χρονη πρώην   πρωταθλήτρια της κολύμβησης εντυπωσίασε ντυμένη στα λευκά. Φόρεσε λευκό παντελόνι, με λευκό παλτό, και λευκό ζιβάγκο από μέσα. Την εμφάνιση της συμπλήρωσε το μεγάλο λευκό καπέλο που κάλυπτε τα ξανθά μαλλιά της. Λευκές ήταν και οι μπότες που φόρεσε η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Οι αδερφές του πρίγκιπα Αλβέρτου, Πριγκίπισσα Καρολίνα και Πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό φαίνονταν κάπως κουρασμένες και γερασμένες. Βέβαια πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι οι δύο κόρες της Γκρέις Κέλι έχουν περάσει πολύ δύσκολες στιγμές , με θανάτους και δύσκολους χωρισμούς.

Επίσης η 62χρονη Καρολίνα και η 54χρονη Στεφανί δεν έκαναν καμία αισθητική χειρουργική ή άλλη επέμβαση μέχρι τώρα. Η Καρολίνα επέλεξε για την εμφάνιση της ένα σύνολο στο μπλε του ουρανού , ενώ η Στεφανί φόρεσε μαύρα.

Από τις εκδηλώσεις απουσίαζε η Σαρλότ Κασιράγκι, αλλά ήταν εκεί τα αδέρφια της Αλεξάνδρα του Αννόβερου, Αντρέα Κασιράγκι και  Πιερ Κασιράγκι, αναφέρει η Paris Match.

 

O νιόπαντρος  Λουί Ντυκρέ για πρώτη φορά φέτος, δεν πήγε στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του Μονακό μόνος αλλά συνοδεύοταν από τη σύζυγο του Μαρί Σεβαλιέ .

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ