Μητέρα 3 παιδιών έζησε το δράμα της ζωής της: 35 άνδρες πήγαν σπίτι της νομίζοντας ότι είναι πόρνη - Ποιος είχε ανεβάσει φώτο της σε ερωτικές ιστοσελίδες

 Απίστευτο περιστατικό στο Μπέρμινχαμ της Αγγλίας με πρωταγωνίστρια μητέρα τριών παιδιών.

Ο σύντροφος της Darren Rowe την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο, αφού την φωτογράφιζε κρυφά και δημοσίευε όλες τις εικόνες σε ερωτικές ιστοσελίδες, παρουσιάζοντας την ως... πόρνη.

Η Βρετανίδα Sharon που είναι μητέρα τριών παιδιών έπαθε σοκ όταν άρχισε να της χτυπούν το κουδούνι χιλιάδες άγνωστοι άνδρες νομίζοντας πως είναι μια... ιερόδουλη. 

Η άτυχη γυναίκα περιγράφει το περιστατικό στο BBC:  "Άρχισαν να έρχονται διάφοροι άνδρες στο σπίτι μου στο Μπέρμιγχαμ υποστηρίζοντας πως είχαν μιλήσει μαζί μου μέσω ίντερνετ και πως τους είχα προσκαλέσει εγώ". Επίσης: «Δεν περιμένεις ο άνδρας που αγαπάς, που λέει πως σε αγαπά, να κάνει ότι μπορεί για να σε καταστρέψει» τόνισε. 
 
Τον Οκτώβριο, η Sharon μαθαίνει μία είδηση που δεν την χαροποιεί ιδιαίτερα, ο πρώην σύντροφος της Darren Rowe καταδικάστηκε σε μόλις 12 μηνών φυλάκιση με 2ετή αναστολή. Ύστερα από αυτό η ίδια δήλωσε «αηδιασμένη» από την τόσο ελαφριά ποινή αφού ήταν βέβαιη ότι το ανοσιούργημα του θα επέσυρε πολύ μεγαλύτερη ποινή.

Έκλαιγε από απόγνωση θεωρώντας άδικο και μάταιο το αποτέλεσμα της δίκης του πρώην συντρόφου της, όμως περνώντας ο καιρός, άρχισε να την παρηγορεί η σκέψη "ότι τουλάχιστον πλέον τον ξέρουν όλοι και ξέρουν τι έκανε". 

Όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της σε ερωτικές ιστοσελίδες: «Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν, η ζωή σου εξαφανίζεται πρέπει να πάρεις απόφαση και να αποδεχθείς πως πιθανώς χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει αυτές τις φωτογραφίες σου... Ένα βράδυ ήρθαν 12 άνδρες σπίτι μου, ενώ ήμουν με το τριών μηνών μωρό μου. Μια άλλη φορά, ένας επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι...» είπε στο βρατανικό μέσο. 

Darren Rowe

Όπως λέει στο BBC, τουλάχιστον 35 άνδρες εμφανίστηκαν στο σπίτι της, στη διάρκεια τεσσάρων μηνών, το καλοκαίρι του 2017.

Ο Rowe έπεισε αρχικά την 39χρονη πως τις φωτογραφίες είχε ανεβάσει κάποιος άλλος, που υποδυόταν εκείνη. «Αλλά όταν η αστυνομία έκανε έρευνα, κατάλαβε πως επρόκειτο για τον τότε σύντροφός μου που ανέβαζε τις φωτογραφίες μου» εξηγεί. «Δεν ήξερα καν πως είχε τις φωτογραφίες, δεν ήξερα ότι τις είχε τραβήξει. Ήταν πολύ ύπουλος. Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξή τους...»
«Η Αστυνομία πιστεύει πως ήθελε να το παίξει ήρωας, εγώ πιστεύω πως είχε κάποια φετίχ, που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου» τόνισε.

Ύστερα από δύο χρόνια και πολλές προσπάθειες που κατέλαβε η Sharon, ακόμα δεν έχει καταφέρει να αφαιρέσει από το διαδίκτυο όλες τις γυμνές φωτογραφίες της, πράγμα που την θλίβει πολύ. 
«Μόνο ο Darren μπορεί να τις κατεβάσει. Ξέρει σε ποιες ιστοσελίδες τις έχει ανεβάσει. Η Αστυνομία δεν έχει την αρμοδιότητα να τις αφαιρέσει» εξηγεί.

«Η έρευνά μας έδειξε πως ο μόνος άνθρωπος και μόνο μία ηλεκτρονική διεύθυνση εμπλέκονται με τη διακίνηση του υλικού, και πως αυτός ήταν ο Rowe» αναφέρει ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας. «Το θύμα του υπέστη φοβερή online κακοποίηση...» είπε κλείνοντας.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ