Βρε δεν πάει να καίγεται το Μπάκιγχαμ με τον Andrew; - Η βασίλισσα Ελισάβετ έβαλε το ροζ παλτό της & υποδέχθηκε τους νέους πρέσβεις (φώτο)

Γνωρίζει καλά πως να διαχειρίζεται τις κρίσεις

Συνηθισμένα τα .... βουνά από χιόνια και τις κρίσεις.  

Η βασίλισσα την Τρίτη το βράδυ, πήγε στο Βασιλικό Ίνστιτούτο διεθνών σχέσεων για να παρουσιάσει βραβείο στον Sir David Attenborough 

Έτσι και η βασίλισσα Ελισάβετ της Μεγάλης Βρετανίας είναι συνηθισμένη  στην διαχείριση κρίσεων,  στα 67 χρόνια που ηγείται της τεράστιας και δυνατής αυτής χώρας. 

 

 

Άπειρες φορές οποιαδήποτε οικογενειακή η προσωπική υπόθεση, που αφορά μέλη της στενής η ευρύτερης οικογένειας της,  οδηγείται σε σκάνδαλο , σε κουτσομπολιό ή σε φήμη , εκείνη αγέρωχη και σνομπ , το προσπερνάει,  και συνεχίζει ακάθεκτη να εκτελεί τα καθήκοντα της με  περισσή   επιμέλεια , αφοσίωση,  χαμόγελο και την κατάλληλη γκαρνταρόμπα. 

 

 

Αυτή τη φορά το Παλάτι διανύει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις  μετά  το άδοξο τέλος , το τραγικό τροχαίο δυστύχημα  της Νταϊάνα στο Παρίσι.

Το σκάνδαλο Έπσταϊν με δευτεραγωνιστή και τώρα πρωταγωνιστή τον γιο της Andrew,  δεν λέει να κοπάσει όλο και φουντώνει αλλά μετά την παραίτηση του εκείνη πλέον  ξαναβγήκε μπροστά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ