Καλλιτεχνικό Πατινάζ: Ιστορικό ρεκόρ στην Ιαπωνία για την Γκαμπριέλα Παπαδάκη & τον Γκιγιόμ Σιζερόν (φώτο-βίντεο)

Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο Γκιγιόμ Σιζερόν εντυπωσίασαν το κοινό του σταδίου   Sapporo , ντυμένοι στα ροζ, χορεύοντας ύπο τους ήχους του "Fame"

Η -ελληνικής καταγωγής- Γαλλίδα, Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο Γάλλος παρτενέρ της, Γκιγιόμ Σιζερόν, αποτελούν ένα από τα κορυφαία δίδυμα του καλλιτεχνικού πατινάζ (χορός στον πάγο) στον πλανήτη.

Οι νεαροί δύο πρωταθλητές, έχουν στην συλλογή τους ένα αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο και πληθώρα χρυσών από παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Από σήμερα, το διάσημο «δίδυμο» του καλλιτεχνικού πατινάζ, κατέχει κι ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς κατά την διάρκεια των αγώνων για το τρόπαιο NHK, που φιλοξενείται στο Σαπόρο της Ιαπωνίας, «έσπασαν» για πρώτη φορά στην Ιστορία του αθλήματος, το «φράγμα» των 90 βαθμών, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption this #papadakiscizeron #happyfriday ? @ranierocorbellettiphotographie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guillaume Cizeron (@guillaume_cizeron) στις

Οι προερχόμενοι από τη Ρωσία,  Alexandra Stepanova και Ivan Bukin , αρκετά πίσω από την Παπαδάκη και τον Σιζερόν είχαν το δεύτερο καλύτερο σκορ με  84,07 πόντους.

Ο Γαλλό- Ιταλός Charlene Guignard και ο Ιταλός Marco Fabbri ήταν οι άλλοι δύο που ανέβηκαν τρίτοι στο βάθρο  με 82,13 πόντους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking at the week ahead like... #mondaymotivation #papadakiscizeron ? @ranierocorbellettiphotographie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guillaume Cizeron (@guillaume_cizeron) στις

Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο Γκιγιόμ Σιζερόν εντυπωσίασαν το κοινό του σταδίου   Sapporo , ντυμένοι στα ροζ, χορεύοντας ύπο τους ήχους του "Fame", αναφέρει το Sport France Tv info.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ