Χέρια για φίλημα! - Αυτά είναι τα 8+1 χρώματα νυχιών για εκπληκτικό μανικιούρ τον φετινό χειμώνα (φώτο)

Οι σωστές απαντήσεις στην ερώτηση: Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου;

Όλες μας λατρεύουμε τα όμορφα και περιποιημένα νύχια. Γι’ αυτό άλλωστε και το μανικιούρ αποτελεί μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες!

Τι γίνεται όμως όταν φτάσει η ώρα να βάψουμε τα νύχια μας; Η κλασσική ερώτηση του «τι χρώμα μανό να χρησιμοποιήσω πάλι;» είναι πολλές φορές βασανιστική.

Το Beaute την Κυριακή είναι εδώ για να σας δώσει μερικές ιδέες, παρουσιάζοντας μια λίστα με τα κορυφαία χρώματα νυχιών για τον φετινό Χειμώνα!

Μαύρα νύχια: Το απόλυτο χρώμα νυχιών για τον Χειμώνα

Μαύρα σχέδια μανικιούρ
@blossom.nailsandlashes – @malowana_lala_official

Μαύρα νύχια το Χειμώνα

@ladydi_988_nails – @blondinkaiztokyo

Αν και τα τελευταία χρόνια το μαύρο μανό φοριέται και το Καλοκαίρι, δεν παύει να αποτελεί ένα άκρως χειμωνιάτικο βερνίκι. Χωρίς υπερβολή, πρόκειται για την απόλυτη επιλογή στα χρώματα νυχιών του Χειμώνα!

Η εφαρμογή του στα νύχια για αρκετές γυναίκες θεωρείται εντυπωσιακή. Υπάρχουν όμως και εκείνες που το αποφεύγουν γιατί το θεωρούν αρκετά άγριο. Ωστόσο, ο συνδυασμός του με πιο ανοιχτά χρώματα μανό το Χειμώνα μπορεί να απαλύνει τον δυναμισμό του και να το κάνει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Πράσινο μανικιούρ σε σμαραγδί και κυπαρισσί αποχρώσεις

Χρώματα νυχιών για τον φετινό Χειμώνα (16)
@pamperedpolishes – Άγνωστη πηγή

Πράσινα μανό για τα νύχια το Χειμώνα

@victoria_nails_samara – Nails by Dom

Τα πράσινα μανό σε σκούρες αποχρώσεις είναι επίσης μια υπέροχη επιλογή για την περίοδο του Χειμώνα. Βάψτε λοιπόν τα νύχια σας κυπαρισσί ή σμαραγδί δημιουργώντας όμορφα χειμωνιάτικα μανικιούρ.

Από το απλό γυαλιστερό πράσινο βερνίκι μέχρι το ματ ή το μεταλλικό, οι παραλλαγές που μπορείτε να κάνετε είναι πολλές. Διαλέξτε την απόχρωση που σας αρέσει και χρησιμοποιήστε τη ως βάση για ένα εντυπωσιακό σχέδιο νυχιών, αναφέρει το Beaute την Κυριακή.

Χειμωνιάτικα σκούρα κόκκινα και μπορντό νύχια

Σκούρα κόκκινα χρώματα νυχιών για το Χειμώνα
@tatnails_16 – @mayko_nails

Χρώματα νυχιών για τον φετινό Χειμώνα (7)

Το κόκκινο χρώμα στα νύχια και ειδικά στις σκούρες του αποχρώσεις, όπως το μπορντό, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα πιο χειμωνιάτικα βερνίκια της σεζόν. Είναι μαγευτικό και ταιριάζει απόλυτα τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά νύχια.

Βάψτε λοιπόν μπορντό τα νύχια σας και αυτό το Χειμώνα, δημιουργώντας σαγηνευτικά και chic μανικιούρ που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Μάλιστα το σκούρο κόκκινο μανό δείχνει εκθαμβωτικό τόσο στην γυαλιστερή, όσο και στην ματ όψη του.

Nude χρώματα στα νύχια όλο τον χρόνο

Nude χρώματα νυχιών για το Χειμώνα

@alexandra.wieteska_nails – @xpositiv

 

Νουντ χειμωνιάτικα σχέδια στα νύχια

Κλασσικό, διακριτικό και απαλό, το μανικιούρ σε νουντ αποχρώσεις είναι ιδανικό και για τον Χειμώνα. Δημιουργεί ένα περιποιημένο αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές, γεγονός που το κάνει κατάλληλο ακόμη και για το γραφείο.

Το μπεζ χρώμα στα νύχια ταιριάζει απόλυτα με όλες τις αποχρώσεις και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, ολοκληρώνοντας με έναν απλό αλλά εντυπωσιακό τρόπο μια εμφάνιση.

Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό nude μανό σε ροζ ή καφέ τόνους και χρησιμοποιήστε το για να κάνετε όμορφα μονόχρωμα ή περίτεχνα σχέδια μανικιούρ.

Παλ σχέδια με ροζ χρώμα μανό

Ροζ βερνίκια νυχιών
@centroesteticoessenza – @ojemce

Ροζ σχέδια μανικιούρ

Ένα ακόμη από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα χρώματα μανό που επιλέγουμε και τον Χειμώνα είναι το ροζ. Σε απαλούς παλ – παστέλ τόνους, το ροζ βερνίκι μπορεί να δώσει στο μανικιούρ μας μια ρομαντική, διακριτική και όμορφη όψη.

Το girly αυτό χρώμα από μόνο του είναι εκθαμβωτικό. Ωστόσο μπορεί να συνδυαστεί όμορφα και με σκούρα βερνίκια, οδηγώντας σε nail art σχέδια που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Ένα εξ αυτών είναι και το γαλλικό στα νύχια που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν!

Γκρι χρώματα νυχιών για τον Χειμώνα

Γκρι χειμερινές αποχρώσεις μανό
Άγνωστη πηγή – @shumailaslondon

Γκρι σχέδια νυχιών για το Χειμώνα

Γιατί να παραμένετε στα κλασσικά χρώματα νυχιών για το Χειμώνα, όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο που θα ξεχωρίσει; Μια τέτοια επιλογή είναι και το γκρι μανικιούρ.

Σε αποχρώσεις απαλές που πλησιάζουν το λευκό, αλλά και πιο σκούρες σχεδόν μαύρες, τα νύχια σας αυτό τον Χειμώνα μπορούν να είναι εκθαμβωτικά. Δοκιμάστε το και δεν θα απογοητευτείτε με αυτό το χειμωνιάτικο μανικιούρ.

Χειμωνιάτικα σχέδια νυχιών με καφέ χρώμα μανό

Καφέ χρώματα νυχιών

Χειμωνιάτικα σχέδια νυχιών με καφέ χρώμα μανό
@nounoursbeautylounge – @dressmynails

Ακόμη ένα κλασσικό χρώμα βερνικιού νυχιών για το φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο μανικιούρ είναι το καφέ. Διαθέτει μια μεγάλη παλέτα σκούρων αποχρώσεων, αλλά και πιο ανοιχτών που δείχνουν εκπληκτικές στα νύχια από μόνες τους ή και σε συνδυασμό με άλλα χρώματα μανό, όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί.

Από τον σκούρο καφέ μπεζ τόνο μέχρι το σοκολατί, οι επιλογές στα χρώματα βερνικιών είναι πολύ ξεχωριστές. Τολμήστε ένα τέτοιο βάψιμο νυχιών και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Σκούρα μπλε βερνίκια

Σκούρα μπλε χρώματα στα νύχια για το Χειμώνα
@nails__bylily – @solinsnaglar

Μπλε βερνίκι στα νύχια

Αν και το μπλε χρώμα είναι αρκετά ιδιαίτερο για ένα χειμερινό μανικιούρ, υπάρχουν αποχρώσεις του που μπορούν κάλλιστα να φορεθούν αυτή την περίοδο.

Navy και blue black είναι μόνο δυο από τα βασικά σκούρα χρώματα νυχιών που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το Χειμώνα. Υπάρχουν πολλές ακόμη όμορφες επιλογές στα μπλε μανό ιδανικές γι’ αυτή την εποχή.

Χειμερινά αστραφτερά νύχια με γκλίτερ

Βερνίκια με glitter

Χρώματα νυχιών για τον φετινό Χειμώνα (19)

Για όσες αγαπούν τα λαμπερά μανικιούρ, η επιλογή ενός βερνικιού με χρυσόσκονη αποτελεί μια πολύ όμορφη πρόταση. Στολίζει με τον πιο εύκολο τρόπο τα νύχια και προσθέτει μια glamorous νότα.

Το μανό με γκλίτερ μπορεί να απλωθεί σε όλα τα νύχια ή σε ένα μόνο. Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε εντυπωσιακά σχέδια νυχιών. Απλά επιλέξτε το χρώμα χρυσόσκονης της αρεσκείας σας και εφαρμόστε το!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ