Marina Raphael: Το πρώτο Pop-Up κατάστημα του διάσημου brand στην καρδιά της Κηφισιάς είναι γεγονός (φώτο)

Η Pop-Up boutique εγκαινιάστηκε στις 21 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά το brand και να ζήσουν μια "λαμπερή" shopping εμπειρία! 

Στις 21 Νοεμβρίου το διεθνές brand, Marina Raphael, εγκαινίασε το πρώτο Pop-Up κατάστημα του στην οδό Παναγίτσας 1, στην καρδιά της Κηφισιάς. Η νεαρή, Ελληνο-Αυστριακής καταγωγής, σχεδιάστρια παρουσιάζει την δική της άποψη για το concept ενός καταστήματος.

Από το ξεκίνημα του brand της η Μαρίνα έχει στόχο την δημιουργία κομματιών που ξεχωρίζουν για την ύψιστη ποιότητα τους αλλά και την διαχρονική τους αξία. Ιδιαίτερη σημασία για τη Μαρίνα έχει πάντα η οικογένεια.

Τιμά σε κάθε σεζόν τις ρίζες της από την οικογένεια Swarovski, ενσωματώνοντας κρυστάλλινες λεπτομέρειες σε όλα τα σχέδια της. Στη φετινή εορταστική περίοδο μας καλωσορίζει να μοιραστούμε μαζί της το όραμά της και να ζήσουμε μια μαγική εμπειρία.

Η Pop-Up boutique εγκαινιάστηκε στις 21 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά το brand και να ζήσουν μια "λαμπερή" shopping εμπειρία!

Την γιορτινή ατμόσφαιρα θα αναδείξουν τα εκατομμύρια Swarovski κρύσταλλα που θα κοσμούν τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του καταστήματος αλλά και γιορτινά δρώμενα και μουσικά happenings.

Επισκεφθείτε το κατάστημα και ανακαλύψτε μια πληθώρα επιλογών, τσάντες από την FW19 συλλογή, καθώς και νέα βραδινά κομμάτια ειδικά σχεδιασμένα για την περίοδο των εορτών που θα διατίθενται αποκλειστικά στο κατάστημα.

Στο Pop-Up κατάστημα θα προσφέρεται και η μοναδική δυνατότητα personalization στις τσάντες Marina Raphael με την ενσωμάτωση των αρχικών σας με κρύσταλλα Swarovski. Η Μαρίνα σας περιμένει για να σας γνωρίσει από κοντά! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ