Προβλέψεις: Τι επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα για όλα τα ζώδια - Ειρήνη ή πόλεμο;

Θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.  

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει μια αστάθεια κι αβεβαιότητα σε σχέση τόσο με τις δικές σου βλέψεις, όσο και με εκείνες των άλλων. Ενδέχεται μάλιστα να εκνευριστείς από την αναποφασιστικότητα κάποιου/ας, αν όμως «βιάσεις» τις καταστάσεις, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αντίθετα από τα προσδοκώμενα. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού ευνοεί τις «τολμηρές» κινήσεις στα οικονομικά σου κι όχι μόνον άμεσα στις επενδύσεις ή τις διεκδικήσεις σου αλλά και έμμεσα, αφού μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση θα σε απαλλάξει από άγχη και θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη.

Ταύρος | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής» αλλά που αν δεν γίνουν, θα αρχίσουν οι… γκρίνιες και τα παράπονα! Σε αυτές, πέρα από τα καθαρά εργασιακά και τα οικοκυρικά, περιλαμβάνεται και οτιδήποτε έχει να κάνει με την φροντίδα ζώων και φυτών, αν όμως νιώσεις κάποια αδιαθεσία, παράτησέ τα όλα και ξεκουράσου. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού σε θέλει πιο ρηξικέλευθο/η, στις επιλογές σου, αφού μόνον έτσι θα δικαιωθείς! Επιπλέον υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχεις κάτι μεγάλο και σπουδαίο μέσα από μια «αιρετική» συνεργασία.

Photo: monkeybusinessimages / Bigstock.com

Δίδυμοι | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη στον Ζυγό σου προσδίδει μεν μια συναισθηματική αστάθεια, από την άλλη πλευρά όμως θα σου προσφέρει απλόχερα μια αίσθηση ζωντάνιας κι έναν ενθουσιασμό, ικανό να ακυρώσει στην πράξη κάθε «ενοχλητική» στιγμή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού «σπάζει το απόστημα» στα εργασιακά σου, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο σχετικής αδράνειας, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από αλλαγές που θίγουν… άλλους/ες! Αν πάλι σε απασχολεί ένα θέμα υγείας, η λύση του θα έρθει μέσα από μια νέα και πρωτοποριακή θεραπεία.

Καρκίνος | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη στον Ζυγό αναστατώνει το προσωπικό σου «σύμπαν», είτε μέσα από επισκέψεις… διαφόρων στον χώρο σου, είτε λόγω της δικής σου μετάβασης σε μια άλλη «έδρα». Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν διαβουλεύσεις για οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα κι εδώ καλείσαι να είσαι πιο διπλωματικός/η κι ανοιχτός/η σε προτάσεις. Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού έχεις πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις εκεί που δεν τολμά κανείς, αρκεί να… τολμήσεις εσύ, υπερβαίνοντας τις ανασφάλειές σου και «ξέροντας» πως εκείνο που δείχνει πιο αβέβαιο έχει τελικά τις πιο «σίγουρες» προοπτικές!

Λέων | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ικανοποιώντας πλήρως την περιέργειά σου για σοβαρά και… όχι ζητήματα! Αν βέβαια θεωρείς πως έχεις κάποιο έλλειμμα στις γνώσεις σου δεν έχεις παρά να καλύψεις το κενό. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις τα κακώς κείμενα «με μια κίνηση», είτε στο σπίτι, είτε στην καριέρα σου, αξιοποιώντας το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, σίγουρα όμως αυτό δεν θα αρέσει σε κάποιον/α.Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ο χώρος σου γίνει «γης μαδιάμ», ύστερα από επείγουσες εργασίες.

Παρθένος | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Με την Σελήνη στον Ζυγό η καταναλωτική συμπεριφορά σου κινείται… εκτός ελέγχου, ίσως μάλιστα να παίξουν ρόλο σε αυτό και οι απαιτήσεις ενός δικού σου ανθρώπου, από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ πιθανό να αποκομίσεις κι ένα αξιοσημείωτο κέρδος, ύστερα από έναν συνεταιρισμό ή την συμβουλή κάποιου/ας. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού φέρνει απροσδόκητε καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα έκτακτο ταξίδι, προκειμένου να παρέμβεις άμεσα ή να πείσεις κάποιον/α διά ζώσης! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα «διαστημικό» εργαλείο.

Photo: istock

Ζυγός | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρίζει το πρόσωπο της ημέρας κι όσο πιθανό είναι να διακριθείς μέσα από την επιτυχημένη ανταπόκρισή σου σε προκλήσεις, άλλο τόσο είναι να βρεθείς σε δύσκολη θέση «κυνηγημένος/η» από αρνητικές συγκυρίες. Βγάλε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σου, ξέροντας πως από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά και βέβαια μην νομίσεις ότι θα την… γλιτώσεις προφασιζόμενος/η το άλφα και το βήτα! Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού να επηρεάζει τα οικονομικά σου, θα πετύχεις μόνον εκεί που… δεν σου δίνουν καμία πιθανότητα, γι’ αυτό κυνήγησε την έκπληξη!

Σκορπιός | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία και να ξεκουραστείς, αποφεύγοντας να ξανοιχτείς σε δουλειές, που δεν επείγουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού σε καλεί να κάνεις την έκπληξη αλλάζοντας απότομα την στρατηγική σου, αφού μόνον έτσι θα πετύχεις τους στόχους σου. Από την άλλη πλευρά εκείνο που επιδιώκεις με… μανία, δεν θα έρθει ποτέ, ενώ άρχισε από τώρα να προσανατολίζεσαι σε αλλαγές συνεργατών για να μην σου έρθει τίποτα… ξαφνικό!

Τοξότης | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, με μοναδικό «μείον» της την ενδεχόμενη συναναστροφή σου με άτομα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να επιδείξουν και παρότι χρειάζονται κι αυτά, καλό είναι να κάνεις ένα «φιλτράρισμα» στις γνωριμίες σου, ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου. Παράλληλα, να ξέρεις πως με την αντίθεση Άρη-Ουρανού τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό, είτε πρόκειται για παρασκηνιακές ενέργειες των άλλων, είτε για δικές σου, οπότε αποκάλυψε την αλήθεια ια να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επιπλέον, μπορεί να αλλάξεις πόστο ή αρμοδιότητες στην δουλειά σου.

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας που αρχικά ίσως και να σου φανούν… ολίγον «ξενέρωτα», στην συνέχεια όμως θα καταλάβεις πως ο καθένας έχει τον τρόπο του και όταν πρόκειται για δουλειά, μπροστά στην αποτελεσματικότητα, οι συμπάθειες έρχονται δεύτερες. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού θα σε βοηθήσει να καταλάβεις περισσότερα γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και κυρίως το ποιες μπορούν να «σταθούν» σε συνθήκες «μάχης» και ποιες όχι. Επιπλέον, είναι πιθανό να μπεις δυναμικά σε μια συλλογική προσπάθεια.

Υδροχόος | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, ίσως όμως να σου δώσει και το έναυσμα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε ποικίλα ζητήματα. Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Ουρανού δείχνει μάλλον αδύνατον το να υποταχθείς ή να ενδώσεις σε «υποκριτικές» πρακτικές και σίγουρα θα αντιδράσεις δυναμικά και αιφνιδιαστικά, ταράζοντας τα «λιμνάζοντα ύδατα». Κι όσο κι αν αυτό θεωρητικά απειλεί την ασφάλειά σου, η… χαρά που θα πάρεις, φτάνει και περισσεύει για να πετύχεις εκεί που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε. Αντίθετα, θα χάσεις αν κινηθείς συντηρητικά.

Ιχθύες | Ημερήσιες Προβλέψεις 23/11

Η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει τις πιο άμεσες ανάγκες και επιθυμίες σου, με συνέπεια να δημιουργηθεί «τρύπα» στον προϋπολογισμό σου αλλά αν αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα, τότε… με γεια σου! Εξ άλλου, το όποιο κενό μπορεί να καλυφθεί γρήγορα από άλλες πηγές. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού σε καλεί να «σπάσεις την ρουτίνα» με ξεχωριστές δράσεις, αν μάλιστα ταξιδέψεις θα ζήσεις κάτι σπάνιο και μοναδικό. Επιπλέον όμως, μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε «σοκάρει», ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί και κάτι… πολύ ξαφνικό σε έναν συγγενή σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ