Ο Σπύρος Σούλης παρουσιάζει: Χρυσό - Το χρώμα που θα δώσει πολυτέλεια & φινέτσα στο σπίτι σας - Χωρίς να διαθέσετε το budget του Μίδα (φώτο)

Είναι η απόλυτη τάση στη διακόσμηση φέτος

Δεν χρειάζεστε το budget του Μίδα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με χρυσό. Μπορείτε οικονομικά να δώσετε στον χώρο σας την πολυτέλεια που του λείπει αρκεί να κάνετε σωστές επιλογές.

Το να σπάτε τους κανόνες της διακόσμησης σας έχω πει πολλές φορές πως είναι στιλ. Έτσι, αν φοβάστε να βάλετε το χρυσό στο σπίτι σας επειδή θεωρείτε ότι είναι πολύ τολμηρό, ήρθε η στιγμή να το σκεφτείτε και πάλι.

Η διακόσμηση με χρυσό είναι μεγάλη τάση αυτή τη στιγμή και το να βάλετε μερικά χρυσά διακοσμητικά στον χώρο σας είναι πολύ εύκολο. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να δώσετε έναν αέρα πολυτέλειας στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρά σας.

Χρυσά έπιπλα και διακοσμητικά Τα χρυσά έπιπλα είναι πολύ hot αυτή τη στιγμή! Αν ρίξετε μια ματιά σε κάποιο περιοδικό διακόσμησης είναι σίγουρο ότι θα δείτε στιλάτα και κομψά δωμάτια που έχουν μια πινελιά χρυσού και λάμψης. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λαμπερό και πολυτελή χώρο χωρίς να φαίνεται κιτς και λάθος; Δοκιμάστε να βάλετε στις κουρτίνες, στα ριχτάρια, στα χαλιά, στα διακοσμητικά μαξιλαράκια σας μικρές πινελιές χρυσού.

Μια άλλη ιδέα -μόνο για πολύ τολμηρούς- είναι να βάψετε έναν τοίχο σας χρυσό. Αν, όμως, κάτι τέτοιο σας φαίνεται υπερβολικό τότε απλά μπορείτε να βάλετε, για παράδειγμα, έναν χρυσό καναπέ στο σαλόνι σας.

χρυσό

Ο JAZZ καναπές που γίνεται και κρεβάτι είναι χρυσός και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σαλόνι.

χρυσό

Μερικά χρυσά μαξιλαράκια θα δώσουν έναν αέρα πολυτέλειας στο σαλόνι σας.

Χρυσό Coffee table Ένα πράγμα δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε σχετικά με τη διακόσμηση του coffee table. O "κανόνας των τριών" είναι μια πραγματικότητα και καλό είναι να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Στόχος σας δεν είναι ένα coffee table γεμάτο διακοσμητικά που δεν θα ξεχωρίζουν καν το ένα από το άλλο. Σύμφωνα με τον "κανόνα των τριών" κάθε coffee table καλό είναι να διακοσμείται με τρία μόνο αντικείμενα διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων. Έτσι, και αυτά θα ξεχωρίζουν μεταξύ τους και όλα μαζί θα συμβάλουν στην επίτευξη του σκοπού σας που είναι η δημιουργία μιας luxury γωνιάς.

χρυσό

Το χρυσό MIDAS coffee table έχει διάμετρο 90cm και ύψος 40cm.

Κορνίζες και καθρέφτες στο πιο πολυτελές χρώμα Ένας από τους πιο απλούς και οικονομικούς τρόπους για να βάλετε χρυσό σε οποιονδήποτε τοίχο ή τραπέζι σας είναι η τοποθέτηση μιας κορνίζας. Αντικαταστήστε τις κορνίζες που ήδη έχετε με χρυσές ή απλά βάλτε σε κάποιον τοίχο σας έναν χρυσό καθρέφτη.

Σύμφωνα με το φένγκ σούι όπως σας έχω πει ξανά στο παρελθόν ο χρυσός αντικατοπτρίζει την πολυτέλεια και την αφθονία. Λένε, μάλιστα, πως βάζοντας χρυσές λεπτομέρειες στο σπίτι σας θα προσελκύσετε χρήματα και γενικά αφθονία. Κάντε το διακρητικά και δείτε το σπίτι σας να μεταμορφώνετε με μικρές και οικονομικές αλλαγές.

χρυσό

Ο GLAMOUR χρυσός καθρέφτης κοστίζει 74,50 ευρώ.

Συνδυάστε χρυσό με μαύρο Ένας πολύ όμορφος συνδυασμός για όλους εσάς που δεν είστε πολύ τολμηροί στο θέμα “διακόσμηση” είναι αυτός του χρυσού με το μαύρο. Ένα φωτιστικό, για παράδειγμα, που δεν είναι μόνο χρυσό αλλά συνδυάζει αυτά τα δύο χρώματα μπορεί να δώσει μια απρόσμενη πινελιά πολυτέλειας είτε στην κρεβατοκάμαρά σας είτε στο σαλόνι σας.

Μιας και όπως σας έχω πει ξανά καλό είναι στον χώρο σας να μην έχετε μόνο μια πηγή φωτός, ένα επιτραπέζιο ή επιδαπέδιο φωτιστικό -πέρα από το κεντρικό φωτιστικό στο ταβάνι- θα κάνει σίγουρα το σαλονι σας να δείχνει πολύ πιο όμορφο. Το φως ομορφαίνει έναν χώρο και όταν μάλιστα αυτό το φως προέρχεται από περισσότερες από μια πηγές το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

χρυσό

Το μαύρο ταιριάζει τέλεια με το χρυσό και αυτό το φωτιστικό είναι η απόδειξη.  Το επιτραπέζιο φωτιστικό DESIRE κοστίζει 58 ευρώ.

Πολυτέλεια στο coffee table Κάθε coffee table μπορεί να αποκτήσει λίγη λάμψη αν του προσθέσετε μερικές πινελιές χρυσού. Αν έχετε σκοπό να οργανώσετε ένα σπέσιαλ δείπνο τότε μπορείτε να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με μερικές χρυσές χαρτοπετσέτες ή να βγάλετε από το ντουλάπι το καλό σας σερβίτσιο που μπορεί να έχει χρυσό πάνω του. Εναλλακτικά μια ωραία ιδέα είναι να βάλετε έναν χρυσό δίσκο πάνω στο coffee table και να τον διακοσμήσετε με λουλούδια και κεριά, αναφέρει ο Σπύρος Σούλης, στο spirossoulis.com

χρυσό

O TOUR δίσκος του MAISON κοστίζει 30 ευρώ.

Χρυσά αξεσουάρ για λάμψη Δεν είναι όλα τα κεριά για κάψιμο και αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Δοκιμάστε να προσθέσετε στο coffee table, σε κάποιο side table ή και στην τραπεζαρία σας μερικά χρυσά κεριά με glitter ή χωρίς και δείτε τον χώρο σας να αποκτάει αμέσως λάμψη.

Αν, από την άλλη μεριά, δεν αγαπάτε τα κεριά τότε ένα χρυσό βάζο γεμάτο όμορφα, εποχικά λουλούδια σίγουρα θα ζωντανέψει τον χώρο σας και θα του χαρίσει πολυτέλεια.

χρυσό

Θα βρείτε το μικρό και το μεγάλο βάζο TOUR στο maison.gr.

Το μυστικό είναι ένα: Μην το παρακάνετε! Οι ισορροπίες είναι λεπτές και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να βάλετε μερικές πινελιές χρυσού στον χώρο σας. Και μην ξεχνάτε πως θέλετε το σπίτι σας να δείχνει πολυτελές και στιλάτο όλο το χρόνο και όχι μόνο στην περιόδο των γιορτών. Το αξίζει και το σπίτι σας και εσείς!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ