H Ζέτα Δούκα γιόρτασε τα 46 χρόνια της: Ευτυχισμένη - γεμάτη- πανέμορφη - Τι δήλωσε για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της (φώτο)

"Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου"

Η Ζέτα Δούκα έγινε 46 χρονών και είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της. Η όμορφη ηθοποιός, πιο δραστήρια και δυναμική από ποτέ, πατάει πλέον γερά στα πόδια της και χαίρεται για τα χρόνια που περνούν "σα γάργαρο νεράκι".

Με μία πολύ ωραία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Δούκα έδωσε τα δικά της σημαντικά μηνύματα για τα γενέθλια και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πράγματα που άλλαξαν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

"Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα... Κι όμως! Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω την ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω. Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα... Κι όμως! Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω την ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω. Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις... Πλέον έχω καταλάβει ότι ειναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι ανθρώποι αυτό το προνόμιο...! #birthday #happy #blessed #grateful #betterthanever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις... Πλέον έχω καταλάβει ότι είναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτό το προνόμιο...!",

έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ