Αυτός είναι ο επόμενος πρίγκιπας του Μονακό: Ο μικρός Ζακ στην πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον πατέρα του Πρίγκιπα Αλβέρτο (φώτο)

Έκλεψε την παράσταση

Αν και  όχι τόσο φωτογραφημένα όσο τα πριγκιπόπουλα της Βρετανίας, τα δίδυμα του Μονακό , Ζακ και Γαβριέλα , είναι εξίσου όμορφα και τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ο γιος και η κόρη του Πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν έκλεψαν για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι του παλατιού στη διάρκεια της Εθνικής Επετείου του πριγκιπάτου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princess Gabriella of Monaco is practicing her royal wave! Gabriella and her twin brother, Prince Jacques, and had an adorable balcony moment during Monaco's National Day celebration in Monte Carlo. Click the link in our bio to see more photos. #monaco #princessgabriella #princejacques

A post shared by TOWN&COUNTRY (@townandcountrymag) on

Στη διάρκεια της Εθνικής Επετείου, ιππότες, διακεκριμένοι πρεσβευτές, πρόξενοι και κρατικοί αξιωματούχοι, του Μονακό, φορούν τις στολές με τα μετάλλια τους και συναθροίζονται στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου. Έπειτα ακολουθούν εορτασμοί με πυροτεχνήματα. 

Για πρώτη φορά φέτος ο πρίγκιπας Ζακ του Μονακό εφμανίστηκε δημόσια φορώντας την επίσημη στολή του. Ο 4χρονος πρίγκιπας που τώρα έχει τον τίτλο  του Μαρκησίου του Μπο, σαν γνήσιος "γαλαζοαίματος", ανταποκρίθηκε τέλεια στις υποχρεώσεις του , στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του , δίπλα στον πατέρα του, πρίγκιπα Αλβέρτο που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και το καμάρι του.

Η όμορφη αδερφή του, πριγκίπισσα  Γαβριέλα έλαμπε με κόκκινο υπέροχο φόρεμα και ασορτί καπέλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ