Έχασε 200 κιλά σε ένα χρόνο & αρραβωνιάστηκε! - Απολύθηκε, χώρισε , το ρίξε στις πίτσες - Έφτασε 300 κιλά & αργοπέθαινε ώσπου... (φώτο-βίντεο)

Κατόρθωσε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά και τώρα θα παντρευτεί την αγαπημένη του

Ο 41 ετών  Andrew Zed, από το Σίδνεϊ  πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του πριν από οχτώ χρόνια.  Είχε ήδη πέσει έξω  η  επιχείρηση του και τότε έπαθε κατάθλιψη .

 Κατέφυγε λοιπόν στο φαγητό , καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες burger , πιτόγυρα , κρουασάν, σκορδόψωμα  , πίτσες και παγωτό .

Σιγά-σιγά έφτασε να ζυγίζει 320 kg!  Όταν  έμπαινε σε αεροπλάνο χρειαζόταν δύο καθίσματα στην πρώτη θέση για να χωρέσει και να μπορέσει να ταξιδέψει .

Έφτανε να πληρώνει 21.000 δολάρια για ένα ταξίδι .

Κάποια στιγμή οι γιατροί του είπαν ότι θα πεθάνει σύντομα και τότε κατάλαβε  ότι το καμπανάκι της επιβίωσης χτύπησε .

Άρχισε λοιπόν να χάνει κιλά κόβοντας όλα τα junk food και κατόρθωσε μέσα σε 12 μήνες να ρίξει 200 από τα 320 κιλά του  .

Στο ενδιάμεσο διάστημα , και όταν άρχισε πια να θυμίζει κανονικό άνθρωπο, βρήκε και νέο έρωτα στα μάτια της  Tangmo, αναφέρει η Daily Mail.

Μάλιστα το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που σύντομα σκοπεύει να παντρευτεί.

Ο νεαρός ήταν οπωροπώλης με δική του επιχείρηση αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά και χρεοκόπησε.

 

Λίγα χρόνια αργότερα διαλύθηκε και ο γάμος του οπότε όπως λέει και ο ίδιος αντί να αυτοκτονήσει άρχισε να τρώει τόσο πολύ ώστε δεν μπορούσε να βγει πια από το σπίτι του ακόμη και όταν έβγαινε τα εστιατόρια δεν είχαν κάθισμα και έτσι παράγγελνε συνεχώς delivery .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ