Βίντεο: Σπάνιο ντοκουμέντο από νυκτερινή καταδίωξη ληστών- Live η σύλληψη - Έβαλε τα κλάματα ο ένας όταν του πέρασαν χειροπέδες

Λίγα λεπτά πριν την καταδίωξη ομάδα νεαρών έκλεψε ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi S3 ,  από πυλωτή πολυκατοικίας στο Περιστέρι.

Σκηνές από αστυνομική ταινία θυμίζουν τα όσα καταγράφτηκαν σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Μπαλάσκας.

Το βίντεο τραβήχτηκε τα ξημερώματα της 22ης Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια νυχτερινής βάρδιας περιπολικού της Αμεσης Δράσης στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί καταδιώκουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα το ύποπτο όχημα, το οποίο τελικά βγαίνει εκτός δρόμου, μπαίνει σε άλσος και συγκρούεται σε δέντρο.

Λίγα λεπτά πριν την καταδίωξη ομάδα νεαρών έκλεψε ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi S3 ,  από πυλωτή πολυκατοικίας στο Περιστέρι.

Ο ιδιοκτήτης είχε στο όχημα του GPS Tracker έτσι άμεσα ενημερώθηκε η άμεση δράση, η οποία ανταποκρίθηκε την ίδια στιγμή.

Κάντε κλικ αριστερά για να δείτε το βίντεο

 

 

Τελικά οι ύποπτοι συλλαμβάνονται. Μάλιστα, στο βίντεο ο ένας από τους συλληφθέντες έβαλε τα κλάματα όταν  οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ