Globetrotters: Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης νοσηλεύτηκε ο γιος του Στέλιου Κρητικού - Τι έπαθε το παιδί (βίντεο)

Τέλος καλό όλα καλά

Τα συναρπαστικά ταξίδια και οι περιπετειώδεις εξορμήσεις καμιά φορά κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά οι Globetrotters δεν το βάζουν κάτω. Διατηρούν την ψυχραιμία και το χιούμορ τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Ο Στέλιος Κρητικός και ο γιος του ο  Μιχαήλ - Άγγελος βρίσκονται ήδη στη Νέα Υόρκη και είναι αντιμέτωποι με μία ακόμη αποστολή στο παιχνίδι περιπέτειας «Globetrotters» του Star.

Και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά και να απολαμβάνουν την παραμονή τους εκεί, ο γιος του γνωστού ηθοποιού, άρχισε να μη νιώθει καλά.

Στο προηγούμενο ταξίδι τους στην Κένυα, ο νεαρός παίκτης του Globetrotters, είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση και απ’ ό,τι φαίνεται δεν είχε συνέλθει τελείως. Έτσι, ο Μιχαήλ -Άγγελος πήγε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε κάποιες εξετάσεις

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν πολύ καλά, αλλά θα χρειαστεί να προσέχει, αφού ο οργανισμός του δεν έχει επανέλθει πλήρως.

Ακόμα και τώρα όμως δεν χάνουν το χιούμορ τους, αφού τόσο ο Στέλιος όσο και ο Μιχαήλ – Άγγελος διακωμωδούν την κατάσταση λέγοντας πως τους ακολουθεί η αδιαθεσία του… ταξιδιώτη!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ