Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για το ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο της: "Μας άρπαξαν 20 εκ. ευρώ - Έφτασα 102 κιλά από τη λύπη μου"

Η πιο δυσάρεστη εμπειρία στη ζωή της

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου  μίλησε για την πιο δυσάρεστη περιπέτεια που είχε στη ζωή της, στην Ελεονώρα Μελέτη και  στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο μεγαλύτερο «ριφιφί» όλων των εποχών.

Το 1994 έγινε στόχος διαρρηκτών το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε η πρώην βουλευτής με τον σύζυγο της, χάνοντας μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ.

«Μας κάνανε φύλλο και φτερό. Η αξία των κοσμήματα που μας πήραν, σε σημερινά λεφτά, ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκαν από το υπόγειο και κράτησε το ριφιφί τρεις μέρες, ήταν αργίες, ήταν την περίοδο της πρωτοχρονιάς. Μας έκαναν… ποδαρικό.

Πάθαμε σοκ όταν το είδαμε. Τότε έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω. Έτρωγα ανεξέλεγκτα, είχα πιάσει τον εαυτό μου να έχω ανοίξει το ψυγείο και να κρατάω μια σαρδέλα στο ένα χέρι κι ένα κουτί μαρμελάδα στο άλλο. Δεν ήξερα τι έκανα.

Εμείς είχαμε ακίνητη περιουσία. Στην επιχείρηση δουλεύαμε με διπλά κεφάλαια, δηλαδή όταν έχεις παραγωγή από τη μία και κατανάλωση από την άλλη, βάζεις από τη μία για να έχεις από την άλλη», είπε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ