30 αξέχαστες εμφανίσεις της Τζένιφερ Λόπεζ μαζί: Η πιο καλοντυμένη γυναίκα της show-biz στα καλύτερα της (φώτο)

Με εντυπωσιακές και σέξι εμφανίσεις, με ρούχα διάσημων σχεδιαστών , με λαμπερά αξεσουάρ , άψογα συνδυασμένα μεταξύ τους, η J.Lo είναι το δίχως άλλο ένα διαχρονικό fashion icon

Κάποιες γυναίκες ακολουθούν τη μόδα. Κάποιες άλλες την κάνουν απλά να τις υπηρετεί. Η Τζένιφερ Λόπεζ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Η Λατίνα ντίβα ξέρει πως να κάνει όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω της, είτε βρίσκεται στη σκηνή είτε περπατάει στο κόκκινο χαλί.

Με εντυπωσιακές και σέξι εμφανίσεις, με ρούχα διάσημων σχεδιαστών , με λαμπερά αξεσουάρ , άψογα συνδυασμένα μεταξύ τους, η J.Lo είναι το δίχως άλλο ένα διαχρονικό fashion icon.

To 2019 ήταν η χρονιά της. Λάμπει άπο έρωτα κι ευτυχία στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Άλεξ Ροντρίγεζ , από τον οποίο δέχθηκε ένα βαρύτιμο μονόπετρο το περασμένο καλοκαίρι.

Η ταινία "Hustlers" πήρε πολύ καλές κριτικές και η διάσημη σταρ εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά στα γυρισμάτα  της νέας της ταινίας "Marry me" , με το κόκκινο παγιετέ φόρεμα που όλες θα θέλαμε να έχουμε.

Η πιο καλοντυμένη γυναίκα της show-biz έλαμψε φέτος και στην πασαρέλα. Η Τζένιφερ Λόπεζ , άναψε φωτιές στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο , όταν έκλεισε την επίδειξη του  Versace με ένα εντυπωσιακό "Jungle Dress", που έγινε η νούμερο 1 εικόνα στις αναζητήσεις της Google.

Το γαλλικό Elle παρουσιάζει 30 αξέχαστες εμφανίσεις της απόλυτης σταρ . Απολαύστε τες και... πάρτε ιδέες.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ