Ινδία: 20χρονη κτηνίατρος θύμα άγριας δολοφονίας - Την βίασαν την σκότωσαν και έκαψαν το πτώμα της (φώτο -βίντεο)

Η μητέρα της ζητά οι δράστες "να καούν ζωντανοί"

Το νεκρό σώμα μιας νεαρής κτηνιάτρου βρέθηκε απανθρακωμένο  σε μια διάβαση στην Ινδία, Προηγουμένως άντρες ,που προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν όταν χάλασε η μοτοσικλέτα της.την απήγαγαν, την βίασαν, την σκότωσαν και στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα της.

H 20χρονη Priyanka Reddy, επέστρεφε στο σπίτι της, όταν έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας κοντά στο Χαϊντεραμπάντ . Οι δράστες πέταξαν το νεκρό της σώμα 15 μίλια μακριά και το έκαψαν. .

Η μητέρα της απηύθυνε έκκληση ώστε τα "τέρατα" που διέπραξαν το ειδεχθές έγκλημα να καούν ζωντανά.

Η αστυνομία βρήκε τα ρούχα και τα παπούτσια της γυναίκας αλλά και ένα μπουκάλι κοντά σε έναν σταθμό διοδίων που η Πριγιάνκα είχε παρκάρει τη μοτοσικλέτα της. Η οικογένειά της κατάφερε να την αναγνωρίσει από ένα μενταγιόν που φορούσε.

Το καμένο πτώμα εντόπισε ένας γαλακτοπώλης και κάλεσε την αστυνομία. Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν σχετικά μεταξύ των οποίων και ο οδηγός φορτηγού Μοχάμεντ Πάσα.

Η αστυνομία αναγνώρισε τους υπόπτους αφού ερεύνησε τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο του εγκλήματος. Η Πριγιάνκα είχε καλέσει την αδερφή της στις 9.45 το βράδυ να της πει ότι η μοτοσυκλέτα της είχε χαλάσει και κάποιος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

Μετά είπε ότι φοβόταν κάποιους φορτηγατζήδες που ήταν κοντά της. Η αδερφή της τη συμβούλευσε να αφήσει τη μηχανή, να περπατήσει μέχρι τον σταθμό διοδίων και να πάρει ένα ταξί, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Φέρεται πως προσπάθησε να φύγει αλλά οι άνδρες της μπλόκαραν την έξοδο και προσφέρθηκαν να της φτιάξουν το λάστιχο που είχε τρυπήσει. Η αστυνομία εικάζει ότι οι ύποπτοι επίτηδες τρύπησαν το λάστιχο ώστε να είναι πιο εύκολη η επίθεση στην κοπέλα, αναφέρει η Daily Mail.

Η μητέρα του θύματος είπε ότι η κόρη της μπορεί να είχε σωθεί αν η αστυνομία είχε ενεργήσει ταχύτερα.

Η αδερφή της κοπέλας έφθασε σε αστυνομικό σταθμό να ενημερώσει μετά την κλήση της Πριγιάνκα, αλλά οι αστυνομικοί την έστειλαν σε άλλο τμήμα και οι έρευνες καθυστέρησαν για αρκετές ώρες.

"Χάσαμε πολύ χρόνο από το ένα αστυνομικό τμήμα στο άλλο. Αν η αστυνομία δεν είχε χάσει χρόνο η αδερφή μου θα ήταν ακόμη ζωντανή", δήλωσε η Bhavya, η μικρότερη αδερφή της άτυχης κοπέλας.

Η δολοφονία της Priyanka προσθέτει άλλο ένα θύμα, στη μακριά λίστα των γυναικών που βιάζονται και δολοφονούνται στην Ινδία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία κάθε χρόνο γίνονται 40.000 βιασμοί στη χώρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ