Σκορσέζε: Μη δείτε το "The Irishman" σε κινητό - Έστω σε ipad - όχι σε τόσο μικρή οθόνη - Αχ Μάρτιν μου άλλες εποχές... (βίντεο)

"Ιδανικά, θα ήθελα να πάτε σε μια κινηματογραφική αίθουσα, να τη δείτε σε μια μεγάλη οθόνη από την αρχή έως το τέλος"

Η πολυσυζητημένη ταινία «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε, παραγωγή του Netflix, από την περασμένη Τετάρτη  διατίθεται πλέον και στη συνδρομητική πλατφόρμα.  

Εκτός από τις έξυπνες τηλεοράσεις, οι χρήστες του Netflix μπορούν να απολαύσουν οποιοδήποτε υλικό και σε τάμπλετ ή smartphone, μέσω της ομώνυμης εφαρμογής.

Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορτζέζε όμως έχει άλλη γνώμη. Δεν θέλει να δούμε το κινηματογραφικό έπος , με πρωταγωνιστές τους θρύλους Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ ντε Νίρο από την οθόνη του κινητού μας.

. «Δεν ξέρω πώς να το κάνω. Εύχομαι να μπορούσα, δεν ξέρω το πώς. Όχι, δεν το καταλαβαίνω", δήλωσε.

«Θα πρότεινα, αν ποτέ θελήσετε να δείτε οποιαδήποτε από τις ταινίες μου -ή, τις περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες-, παρακαλώ, παρακαλώ μην τις δείτε σε κινητό, παρακαλώ.

Ένα iPad, ένα μεγάλο iPad, ίσως» είπε ο Σκορτσέζε στον κριτικό κινηματογράφου Πίτερ Τράβερς, εμφανιζόμενος στο show του δεύτερου στο YouTube «Popcorn With Peter Travers».

Ο σκηνοθέτης εκτιμά ότι παρά τη μεγάλη διάρκειά της -τρεισήμισι ώρες-, η ταινία μπορεί να τραβήξει και να κρατήσει την προσοχή των θεατών. «Δεν το λέω επειδή εγώ την έκανα!» επέμεινε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 «Ήταν μια ενδιαφέρουσα αφηγηματική δομή, και κάθε φορά συμμετείχα. Μ’ έναν αστείο τρόπο, νομίζω ότι την έκανα για να ανταποκριθώ σε όλα τα βασικά, όσον αφορά το πώς θα μπορέσετε να δείτε αυτή την ταινία. Ιδανικά, θα ήθελα να πάτε σε μια κινηματογραφική αίθουσα, να τη δείτε σε μια μεγάλη οθόνη από την αρχή έως το τέλος.

Και ξέρω, είναι μεγάλη -πρέπει να σηκωθείτε, πρέπει να πάτε στην τουαλέτα, όλα αυτά, το καταλαβαίνω- αλλά και στο σπίτι νομίζω ότι μπορείτε να περάσετε τη βραδιά με αυτήν, ή ένα απόγευμα, και ξέρω ότι δεν θα απαντήσετε αν χτυπήσει το τηλέφωνο ή δεν πρόκειται να σηκώνεστε τόσο συχνά. Μπορεί να λειτουργήσει», καταλήγει.   Μετά τη δημόσια έκκληση του Σκορσέζε, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να αστειευτούν με την «απαίτησή» του, ανεβάζοντας memes με στιγμιότυπα της ταινίας σε πάρα πολύ μικρές οθόνες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ