Ο Άκης Σακελλαρίου μιλά για την περιπέτεια της υγείας του & συγκινεί: "Ήμουν σε κώμα 10 μέρες - Θα ήθελα να αγκαλιάσω τον οδηγό του ταξί" (βίντεο)

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του και συγκλονίζει

Με τον Άκη Σακελλαρίου συναντήθηκε η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , όπου παίζεται η συγκλονιστική παράσταση "Lulu".  Ο αγαπημένος ηθοποιός, στη συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή «Πρωινό» του ANT1 μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του , που τον οδήγησε στην εντατική και μας συγκίνησε.

"Η τηλεόραση χρειάζεται φρέσκα πρόσωπα. Εγώ έδωσα ότι είχα να δώσω", είπε ο Άκης Σακελλαρίου απατώντας σε σχετική ερώτηση και συνέχισε:. «Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα πια μετά την υγεία μου. Μετά την περιπέτεια της υγείας μου μετατοπίστηκε το κέντρο βάρους από την τέχνη στη ζωή.

Όλοι μας μέχρι κάποια ηλικία είμαστε μικροί ημίθεοι και νομίζουμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Δεν είναι έτσι». Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε , ο Άκης Σακελλαρίου ήταν συγκλονιστικός.

 «Δε φοβήθηκα γιατί είχα παντελή άγνοια κινδύνου. Πήγα στο νοσοκομείο μόνος και λιποθύμησα στο ταξί. Αν βρω τον οδηγό θα ήθελα να τον… πληρώσω!

Θυμάμαι ένα ταξί να σταματάει μπροστά μου και μετά χάθηκε η επαφή μου. Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον οδηγό ταξί και να τον αγκαλιάσω.  Δεν θυμάμαι τίποτα. Θύμαμαι να ξυπνάω και να βλέπω φίλους και αγαπημένα πρόσπωπα γύρω μου και να τους ρωτάω τι έγινε. Στο νοσοκομείο όταν ξύπνησα νόμιζα ότι είχα κοιμηθεί μια μέρα. Μου είπαν ότι ήμουν δέκα ημέρες σε κώμα»!

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ