Νίκος Μουτσινάς vs Ζέτα Μακρυπούλια: Κονταροχτυπιούνται οι δύο φίλοι - Ποιος θα κερδίσει; 

Το κλείσιμο του μήνα Νοεμβρίου, βρήκε το «Καλό Μεσημεράκι» στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη προβολής του, μεταξύ 15.00 και 17.00.

Ο Νίκος Μουτσινάς, αναδεικνύεται για μια ακόμη σεζόν κυρίαρχος της μεσημεριανής ζώνης, αφού όχι μόνο διατήρησε την πρωτιά του και τον Νοέμβριο, αλλά κατέγραψε ακόμα υψηλότερες τηλεθεάσεις.

Το «Καλό Μεσημεράκι» σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 24,6% στο δυναμικό κοινό, ηλικίες 18-54 , αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με περισσότερες από 7 μονάδες, στη ζώνη προβολής του. Το δίωρο που προβάλλεται η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά τα υπόλοιπα κανάλια σημείωναν τα εξής ποσοστά τηλεθέασης: ΑΝΤ1 16,7%, STAR 15%, ALPHA 7,6%, OPEN 3,8%.

Ταυτόχρονα, η εκπομπή κατέκτησε και το σύνολο του πληθυσμού, με μέσο όρο τηλεθέασης 21,1%. Στο ίδιο δίωρο, ο ανταγωνισμός σημείωνε: ΑΝΤ1 16,1%, STAR 14,5%, ALPHA 9,5%, OPEN 3,2%. Τον Νίκο Μουτσινά είδαν, κατά μέσο όρο 1.365.349 τηλεθεατές, έστω για 1 λεπτό!

Η κόντρα στην τηλεθέαση με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Πέμπτης, την πρώτη ώρα που βγαίνει στον αέρα τα μεσημέρια έχει να αντιμετωπίσει την καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια. ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και «Καλό Μεσημεράκι» βρίσκονται κυριολεκτικά στήθος με στήθος στους πίνακες τηλεθέασης και για όσο διάστημα προβάλλονται απέναντι.

«Παίζεις απέναντι κάποια ώρα με εμάς και με εκνευρίζεις πολλές φορές. Είναι και κάποιες μέρες που ρωτάω, “τι είχε ρε παιδιά; Ήταν γυμνή, πείτε την αλήθεια;”» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς για τις επιδόσεις του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ στην τηλεθέαση.

Για να έχουμε συγκρίσιμα μεγέθη, το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με τη Ζέτα Μακρυπούλια, έκλεισε τον Νοέμβριο στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54, μεταξύ 15.00 και 16.00, σημειώνοντας μέσο όρο 22,9%.

Είναι χαρακτηριστικό, πως την Πέμπτη, το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 σημείωσε τηλεθέαση 25,7% στο σύνολο και 27,3% στο νεανικό κοινό. Την ίδια ημέρα, ο Νίκος Μουτσινάς και το «Καλό Μεσημεράκι» βρίσκονταν σε ποσοστό τηλεθέασης, 21,2% και 24,3% αντίστοιχα. Πρέπει να σημειωθεί και πάλι πως τα δύο προγράμματα προβάλλονται ταυτόχρονα μόνο για μια ώρα, καθώς η εκπομπή του ΣΚΑΪ διαρκεί μια ώρα περισσότερο ως και τις 17.00.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ