Γιατί να κάνω κερατίνη; Μας απαντάει ο Θάνος Βασαλάκης - Creative Director της Angelopoulos Hair

Οι γυναίκες που κάνουν κερατίνη απολαμβάνουν όμορφα και υγιή μαλλιά σε πολύ λίγο χρόνο μετά το λούσιμο με το χτένισμα να διαρκεί και το φριζάρισμα να λείπει

Γιατί να κάνω θεραπεία κερατίνης; 

Μα γιατί άλλο; Γιατί θέλετε ωραία μαλλιά!  Τα θέλετε να ισιώνουν πανεύκολα και γρήγορα, να δείχνουν υγιή και λαμπερά!», εξομολογείται ο Thanos Vassalakis, Creative Director της Angelopoulos Hair.

Η υπηρεσία κερατίνης είναι μια από τις πιο hot, premium εργασίες που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στο κομμωτήριο. Αν και κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά μείγματα για κερατίνη στην αγορά, κάποια από αυτά υπερτερούν σε ποιότητα και χαρακτηριστικά.

Προχωρώντας σε μία τέτοια υπηρεσία, εμποτίζουμε τα μαλλιά με κερατίνη, ένα από τα βασικά συστατικά της τρίχας, και άλλες ουσίες όπως αμινοξέα τα οποία βοηθούν την τρίχα να ισιώσει, να λειανθεί και να θωρακιστεί μειώνοντας έτσι τα σπασίματα, την ψαλίδα και γενικώς τη φθορά της.

Οι γυναίκες που απολαμβάνουν μία ορθή εφαρμογή κερατίνης βλέπουν τα μαλλιά τους να αλλάζουν, να μη φθείρονται και να μη φριζάρουν. Έτσι γίνονται πιστές πελάτισσες της θεραπείας γιατί νιώθουν πάντα όμορφες.

Χάρη στις οδηγίες της διεθνούς νομοθεσίας αλλά και την αφοσίωση των μεγάλων κατασκευαστών κερατίνης όπως η Angelopoulos Hair Company, του κατ’ευφημισμό «Βασιλιά της κερατίνης», η εξέλιξη της υπηρεσίας αυτής έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα ποιότητας με ανάλογη ασφάλεια για τις πελάτισσες και τους κομμωτές που κάνουν την εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης: Angelopoulos Hair: Το B3 είναι ο "θησαυρός" που θα σας χαρίσει τα λαμπερά & υγιή μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν

Αλλά αυτά είναι ιστορία, τη στιγμή που τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Οι γυναίκες που κάνουν κερατίνη απολαμβάνουν όμορφα και υγιή μαλλιά σε πολύ λίγο χρόνο μετά το λούσιμο με το χτένισμα να διαρκεί και το φριζάρισμα να λείπει.

Ιδανικοί παράγοντες για να μακρύνει κάποια το μαλλί της. Και το καλύτερο είναι ότι αυτή η υπηρεσία δεν κάνει διακρίσεις. Είτε τα μαλλιά είναι μακριά, είτε κοντά και θέλεις να τα μακρύνεις ή ακόμα και αν είναι ταλαιπωρημένα μετά από ντεκαπάζ ή ανταύγειες και σπάνε. Ακόμα κι αν είναι πολύ κοντά αλλά θέλεις πειθαρχία, μια κερατίνη θα σου δώσει αυτό που ζητάς και αξίζεις να έχεις για το πιο ακριβό αξεσουάρ.

Info

www.angelopouloshair.gr
https://fb.me/AngelopoulosBrazilianKeratinTreatment

t. 210 8070187 · Kifissia
t. 210 6811990 · Halandri
t. 2107210040 · Kolonaki
t. 216 7006969 · Glyfada
t. 210 5777870 · Peristeri
t. 213 0380685 · Piraeus
t. 22890 20150 · Mykonos (cavo tagoo)
t. 210 6921050 · Ampelokipoi
t. 210 9346713 · Nea Smyrni 
t. 210 6200830 . Eshop angelopouloshair

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ