Καλά, μαγικά, Χριστούγεννα από την Τέιλορ Σουίφτ - Vintage από τα παιδικά της χρόνια το βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι (φώτο-βίντεο)

Τα στιγμιότυπα που θυμίζουν σε όλους μας, τις όμορφες παιδικές μας αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα, έχουν προκαλέσει θερμά σχόλια από φανς στο διαδίκτυο.     

To Christmas Tree Farm είναι το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ και το vintage βίντεο κλιπ είναι νοσταλγικό , τρυφερό, γιορτινό , γεμάτο μνήμες από τα παιδικά της χρόνια, υπέροχο.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here we are on said Xmas tree farm. And I just want to say that my parents are the real 90’s fashion icons. I have spoken.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις

Το βίντεο ξεκινά με ασπρόμαυρα πλάνα που δείχνουν την ενήλικη Τέιλορ Σουίφτ να κάθεται σκεφτική στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου.

Καθώς όμως η μουσική ανεβάζει ρυθμό, το κλιπ γεμίζει με παλιά βίντεο που είχαν τραβήξει οι γονείς της διάσημης τραγουδίστριας από περασμένα Χριστούγεννα, όταν ακόμα η σημερινή ντίβα της μουσικής ήταν παιδί.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We made real life versions of the snow globe from the Lover video because of course we did.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις

 

Με ροζ πιτζάμες, η  μικρή Τέιλορ Σουίφτ κάθεται ανυπόμονα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ σε άλλο πλάνο χαιρετά χαρούμενη μέσα από το παιδικό σπίτι στον κήπο.

Τα στιγμιότυπα που θυμίζουν σε όλους μας, τις όμορφες παιδικές μας αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα, έχουν προκαλέσει θερμά σχόλια από φανς στο διαδίκτυο.               

Στα πλάνα φαίνονται και οι γονείς της Σκοτ και Άντρεα Σουίφτ, ο αδερφός της Όστιν και άλλα μέλη της οικογένειάς της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sock Appreciation Post ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις

«Στην πραγματικότητα μεγάλωσα σε ένα αγρόκτημα», έγραψε η τραγουδίστρια στο promo του τραγουδιού.

Σε ένα σπίτι από gingerbread house βαθιά μέσα σε δάσος από γλυκίσματα. Εκεί που, όσο και αν ακούγεται αστείο, αυτό το τραγούδι είναι ο εθνικός τους ύμνος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ