Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου - Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία (φώτο-βίντεο)

"Στο τρίπτυχο γυναίκες, παιδάκια, παπούδες  που φωτογραφίζω , βλέπω το μικρό Σπυράκο που θαυμάζει γυναικείο φύλο αλλά τελικά θα καταλήξει ένας μοναχικός καβαλάρης παππούς"

Για την αγάπη του για τη φωτογραφία, για την "μούσα" και πρώην σύντροφο του, Μαίρη Συνατσάκη και για τις γυναίκες που "αποθεώνει" με τον φακό του μίλησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα",  καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, έδωσε "εξήγηση" στο γεγονός ότι βλέπουμε τόσο συχνά τη Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram του.

 

 

“Βεβαίως και έχω φωτογραφήσει σύντροφο μου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, απαντώντας  σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

“Η πρώην κοπέλα μου, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου. Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία. Από εκεί ξεκίνησα. Κάπως συνδέεσαι με τον άνθρωπο που φωτογραφίζεις και, αν μη τι άλλο, δεν γίνεται να μην συνδεθείς και με τον άνθρωπο σου”.

 

 

 

 

 

“Έχω ένα πορτοφόλιο με φωτογραφικό υλικό αρκετά μεγάλο. Εδώ και δυο μήνες έχω διαπιστώσει ότι φωτογραφίζω ένα τρίπτυχο. Είτε όμορφες γυναίκες αποθεώνοντας τες, με τον τρόπο που τις φωτογραφίζω, είτε μικρά παιδάκια είτε παπούδες μεγάλους σε ηλικία. Κάπου εκεί βρίσκομαι εδώ” σημείωσε ο ηθοποιός.

 

 

“Tα μικρά αγοράκια είναι ο μικρός Σπυράκος που θαυμάζει γυναικείο φύλο αλλά τελικά θα καταλήξει ένας μοναχικός καβαλάρης παππούς” παραδέχθηκε, επίσης, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο The 2night Show. “Έχω αυτό τον φόβο της μοναξιάς”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ