Βίντεο - GNTM 2: Η ανατροπή στο παιχνίδι με την διπλή αποχώρηση - Ποιες έμειναν & ποιες έφυγαν

Ακόμα μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα υποψήφια μοντέλα του Greece's Next Top Model 2.

Τα νεαρά κορίτσια μπήκαν στο σετ για να γυρίσουν τα πρώτο τους διαφημιστικό βίντεο για ιριδίζον λάδι σώματος.

Η δοκιμασία αποδείχθηκε δύσκολη αφού αρκετά κορίτσια φάνηκε πως δεν μπόρεσαν να προβάλουν τον αισθησιασμό που απαιτούσε η συγκεκριμένη δοκιμασία.

Μια μετά την άλλη, τα κορίτσια εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές του GNTM 2 ώστε να ακούσουν τα σχόλια για τις φωτογραφίες τους.

Μια από τις παίκτριες που δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με τη φωτογραφία της ήταν η Πόπη Γαλετσά.

«Για μένα έχεις πάει αλλού το κόνσεπτ, είναι κάτι άλλο. Δεν ξέρω πώς να στο πω ευγενικά, μοιάζει πολύ δεύτερο. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι. Η τελευταία σου έκφραση ειδικά πολύ λάθος, πολύ εκτός κόνσεπτ.

Έχεις δει ποτέ μεγάλη καμπάνια αρώματος, κρέμας, μεγάλων οίκων; Έχεις δει ποτέ; Μιλάμε για μια τεράστια αγορά, στην οποία είναι τόσο προσεγμένα όλα, κάθε λεπτομέρεια, κάθε μικρή κίνηση, τα πάντα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση, αυτό είναι τηλεμάρκετινγκ», της είπε ο Άγγελος Μπράτης και η παίκτρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Βίκυ Καγιά η οποία ενημέρωσε την Κέισι και την Κάτια πως είχαν τα καλύτερα διαφημιστικά κλιπάκια, και οι δυο παίκτριες μοιράστηκαν την πρωτιά της καλύτερης φωτογραφίας της δοκιμασίας.

Τις τρεις χειρότερες φωτογραφίες είχαν οι Άννα, η Κωνσταντίνα για την οποία ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση και η Πόπη, όμως αυτές που αποχώρησαν από το GNTM 2 ήταν οι Κωνσταντίνα και η Πόπη κάνοντας την ανατροπή στο παιχνίδι με τη διπλή αυτή αποχώρηση.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ