Μις Υφήλιος ανακηρύχθηκε η μαύρη καλλονή Ζοζιμπίνι Τούνζι - Τέλειες αναλογίες, έξυπνες απαντήσεις - Φώτο & Βίντεο  

Ο τίτλος Miss Universe 2019 ανήκει δικαιωματικά από σήμερα στην Miss Νότια Αφρική, Ζοζιμπίνι Τούνζι (Zozibini Tunzi) μου μάγεψε τους κριτές του διαγωνισμού τόσο με τις τέλειες αναλογίες όσο και με τις έξυπνες απαντήσεις της.

Η Τούνζι ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις, ενώ έχει διακριθεί και για την ακτιβιστική της δράση σε θέματα που αφορούν τη βία με βάση το φύλο. Επίσης, είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς και στόχος της είναι να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως είναι.

Η 26χρονη καλλονή κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 90 συμμετέχουσες. Στην τελική τριάδα, πλάι στη Νοτιοαφρικανή νικήτρια, κατετάγησαν η Miss Μεξικό, Σοφία Αραγκόν – που ήρθε τρίτη – και τη Miss Πουέρτο Ρίκο, Μάντισον Άντερσον – που ήρθε δεύτερη πίσω από τη Τούζνι.

Η Miss Νότια Αφρική, καθήλωσε τους κριτές με την απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τη διαφορετικότητα και τη σημασία της: «Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα όπως εγώ, με το χρώμα του δέρματος μου και το στιλ των μαλλιών μου, δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει. Θέλω τα νέα παιδιά να κοιτάζουν το πρόσωπό μου και θέλω αυτά να βλέπουν το πρόσωπό τους να αντανακλάται στο δικό μου», αναφέρει μεταξύ άλλων σύμφωνα με την Daily Mail.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss Universe 2019 is SOUTH AFRICA 🇿🇦 Text the newly crowned #MissUniverse2019 @zozitunzi to congratulate her +1 (917) 905-9305

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Universe (@missuniverse) στις

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tune in to @foxtv NOW to see who is your next #missuniverse!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Universe (@missuniverse) στιςΔείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Phoenix Rising! #missSouthAfrica #MissUniverse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zozibini Tunzi (@zozitunzi) στις

Photo: channel24

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ