#ηαγαπηκανειθαυματα: Η Έλενα Χριστοπούλου χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποδίδει στην αγάπη την καλή της εμφάνιση    

Η Ελενα Χριστοπούλου είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσω του GNTM.

Η μάνατζερ μοντέλων έχει ακούσει πολλά για την ηλικία της, μάλιστα κάποιοι είχαν φτάσει σε σημείο να πουν ότι είναι 60 ετών και η ίδια έδειξε την ταυτότητά της σε όλο τον κόσμο για να τους κλείσει το στόμα. 

Απολαμβάνοντας κάποιες χαλαρές στιγμές μέσα στη μέρα της, η Έλενα Χριστοπούλου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram χωρίς μακιγιάζ και χωρίς να έχει φτιάξει τα μαλλιά της. 

«Η Κυριακή αυτή είχε χαμόγελα και ζεστασιά! Είχε #nomakeup. Ειχε #nohairstyling. Είχε #nostyling» και πρόσθεσε «Καλη εβδομαδα να εχετε #ηαγαπηκανειθαυματα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στέλνοντας τη θετική της διάθεση και ένα ζεστό χαμόγελο στους διαδικτυακούς της φίλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ολες οι μορφες που παιρνει η ζωη ειναι εφημερης φυσης Πραγματα , σωματα , Εγω ,περιστατικα, καταστασεις ,σκεψεις,συναισθηματα ,επιθυμιες, φιλοδοξιες ,φοβοι ,δραματα.. ερχονται προσποιουνται οτι ειναι πολυ σημαντικα και πριν το καταλαβεις καλα καλα .. φευγουν διαλυονται στο τιποτα απο το οποιο προηλθαν! #ekharttolle #scorpionic #ηαγαπηκανειθαυματα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*Η δικη μου επιλογη ειναι ....* αυτη η φραση με συνοδευει πολλα χρονια τωρα ! Αν το βαλεις μπροστα απο οτι κανεις θα εχεις ολες τις απαντησεις που χρειαζεσαι ! Η δικη μου επιλογη λοιπον ειναι να ειμαι καλα , ηρεμη ,χαρουμενη,συνεπης!!! Με αυτον τον τροπο σας λεω σημερα καλημερα! Φοραω ενα απο τα αγαπημενα μου φορεματα την εταιριας μου @eclecticsoiree_ Και ... πιστευω παντα οτι η #ηαγαπηκανειθαυματα και σας ευχαριστω πολυ για ολα τα μηνυματα σας !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ