Η Μαριάννα Γουλανδρή - Βαρδινογιάννη ανέβασε μια τρυφερή παιδική εικόνα για τα Χριστούγεννα & συγκίνησε το Instagram (φώτο)

Ξύπνησε τις πιο όμορφες μας αναμνήσεις

Τα Χριστούγεννα όλοι παίρνουμε ένα νοερό , χρωματιστό τρένο και γυρίζουμε στην παιδική μας ηλικία. Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, μας κάνει να νοσταλγούμε την εποχή που ήμασταν παιδιά . Ένα τέτοιο γιορτινό κόκκινο τρένο, ανέβασε η  Μαριάννα Γουλανδρή, σύζυγος του Φίλιππου Λαιμού, κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη, εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Μπροστά στο "Loubi Express" που η "αφετηρία" του βρίσκεται στο ξενοδοχείο Claridge's στο Λονδίνο, στέκεται ένα μικρό πανέμορφο ξανθό κορίτσι, που όπως γράφει η Μαριάννα Γουλανδρή, στη λεζάντα "Πήρε το μεταμεσσονύκτιο τραίνο για να πάει παντού".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She took the midnight train going anywhere ? #BabyCTakesLondon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Goulandris Lemos (@mariannagofficial) στις

Η τρυφερή χριστουγεννιάτικη εικόνα, με τον μικρό κατάξανθο άγγελο, μπροστά στο γιορτινό τρένο, έλαβε εκαντοντάδες like και πολλά σχόλια.

Elpida Youth - Μια μοναδική χριστουγεννιάτικη βραδιά, αφιερωμένη στα παιδιά

Μια μοναδική χριστουγεννιάτικη βραδιά, αφιερωμένη στα παιδιά, διοργάνωσε η Επιτροπή «ELPIDA Youth», η νέα γενιά του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», στο νυχτερινό κέντρο Make Up Disco, του Πολυχώρου ACRO Hall, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019.

Η Αντιπρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» και επικεφαλής της Επιτροπής «ELPIDA Youth» κυρία Μαριάννα Λαιμού, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, υποδέχτηκαν με χαμόγελο τους καλεσμένους που θέλησαν με την παρουσία τους να στηρίξουν το πρόγραμμα της Πρότυπης Θεραπευτικής Καλοκαιρινής κατασκήνωσης για παιδιά με καρκίνο, «ELPIDA Youth Summer Camp», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Επιτροπή «ELPIDA Youth».

Σε έναν μοναδικά στολισμένο χώρο, άκρως εορταστικό και λαμπερό, όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες στιγμές, μέσα σε ένα κλίμα αγάπης και προσφοράς για τα παιδιά.  

Με μεγάλη επιτυχία το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ"

Μέσα σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κλίμα αγάπης και προσφοράς και με την πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου,πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 15ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παδιών με καρκίνο» στο Ξενοδοχείο SEMIRAMIS, την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come find us at the @elpida_association bazaar at the semiramis hotel #Elpida#ChristmasBazaar#30yearsoflove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Goulandris Lemos (@mariannagofficial) στις

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε το Bazaar στην έναρξή του και ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλές γιορτές, ενώ στη συνέχεια υποδέχθηκε τους φίλους του Συλλόγου που επισκέφθηκαν το Βazaar προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, στηρίζοντας τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Το φετινό γούρι του Συλλόγου,αφιερωμένο στην αγάπη, σχεδιασμένο ειδικά για τα 30 χρόνια της«ΕΛΠΙΔΑΣ»,από την Αντιπρόεδρο κυρία Μαριάννα Λαιμού,καικατασκευασμένο από το κοσμηματοπωλείο SERKOS,  έγινε ανάρπαστο από την πρώτη  κιόλας ημέρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ