Ουάου! Η Ασημίνα του GNTM 2 δεν εμφανίστηκε στη "Φωλιά των Κου-κου" γιατί είχε το ίδιο μήνυμα με την Ντόρα Μπακογιάννη ... - Ποιο;

Το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή προκάλεσε πολλά ερωτηματικά...

Η Ασημίνα Χαρίτου αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας. Σε μία ακόμη απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης του reality μόδας, οι παίκτριες κλήθηκαν να μεταμορφωθούν η καθεμία σε σύγχρονη Εύα στον Παράδεισο και να φωτογραφηθούν με τον Αδάμ στο πλευρό τους.

Η 27χρονη Ασημίνα δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την φωτογραφία της και αποχώρησε από το GNTM με την συμπαίκτριά της, Κάτια Ταραμπάνκο να ξεσπά σε κλάματα στην ανακοίνωση του αποτελέσματος από την κριτική επιτροπή.

Παρότι είθισται όποια παίκτρια αποχωρεί από το Greece’s Next Top Model, την επόμενη μέρα να εμφανίζεται "Στην Φωλιά των Κου-κου" για την πρώτη συνέντευξη, αυτό δεν συνέβη με την Ασημίνα.

Η παίκτρια του GNTM2 δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκπομπή, παρά μόνο στα πλάνα της αναμονής.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Γιατί η παίκτρια του Greece’s Next Top Model δεν έδωσε ποτέ συνέντευξη στην εκπομπή;

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Μεσημέρι #yes η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου, ο λόγος που δεν βγήκε ποτέ "Στη φωλιά των Κου Κου" η Ασημίνα Χαρίτου, ήταν το μπλουζάκι που φορούσε.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα δημιουργήθηκε με τη φράση που έγραφε και η οποία ήταν: «Κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες».

Όπως αναφέρθηκε, οι υπεύθυνοι ζήτησαν από την 27χρονη να αλλάξει μπλουζάκι. Εκείνη αρνήθηκε κι έτσι η συνέντευξη δεν έγινε ποτέ.

Η δική της εξήγηση στο Instagram

Η Ασημίνα Χαρίτου έδωσε τη δική της εξήγηση για το γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , όπου δημοσίευσε ένα  βίντεο το οποίο είναι γεμάτο αιχμές.

«Ήταν προγραμματισμένο χθες να βγω στη Φωλιά των Κου Κου. Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους.

Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF, απ’ όλο αυτό», ανέφερε αρχικά η Ασημίνα Χαρίτου.

«Παρ’ όλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατ’ εξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές. Ήθελα να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα.

Πήγα στην εκπομπή με το μπλουζάκι που φοράω και τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος. Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χαρίτου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ