Good News: Ο δήμαρχος Σερρών συγχαίρει την τροχαία για την κλήση που του έδωσε (φώτο)

Πλήρωσε κανονικά την κλήση και έδωσε τα συγχαρητήρια του στην τροχαία

Σε μια κίνηση ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα, που θα έπρεπε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, προέβη ο δήμαρχος Σερρών. Ο κύριος  Αλέξανδρος Χρυσάφης έλαβε για παράνομο παρκάρισμα κι όχι μόνο δεν προσπάθησε να την αποφύγει και την πλήρωσε κανονικά, αλλά έδωσε και τα συγχαρητήρια του στην τροχαία Σερρών.

Όπως εξηγεί ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, έπεσε στα "δίχτυα του νόμου" γιατί το συμβατικό του αυτοκίνητο έλαβε κλήση αφού ήταν σταθμευμένο σε χώρο όπου επιτρέπεται η στάθμευση μόνο υπηρεσιακών οχημάτων. Ο δήμαρχος κατέβαλε κανονικά  το πρόστιμο των 40 ευρώ, και δεν προσπάθησε να "σβήσει" την κλήση.

"Θα ήθελα να συγχαρώ το όργανο της τάξης που μου βεβαίωσε παράβαση παράνομης στάθμευσης στον χώρο της αυτοκινήτων του Δήμου.
Ήταν απολύτως δίκαια η κλήση από την στιγμή που το συμβατικό μου όχημα δεν αναγράφεται στην σήμανση και δεν αφορά κανέναν το γεγονός ότι ήμουν εκεί για δουλειά του Δήμου.
Πρέπει πρώτα απ όλους οι αιρετοί να υφίστανται τις επιπτώσεις των όποιων παραβάσεων γιατι μόνο έτσι εκπέμπεται το σωστό μήνυμα!
Η κλήση πληρώθηκε άμεσα γιατί έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο!
Και πάλι συγχαρητήρια στην Τροχαία Σερρών!", έγραψε στην ανάρτηση του στο Facebook, ο κύριος Χρυσάφης.

Συγχαρητήρια Δήμαρχε. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα σου.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ