Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τα Τρίκαλα: Έφαγε σε ταβέρνα της περιοχής & συναντήθηκε με τους ανθρώπους - Φώτο & βίντεο

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε νωρίς το πρωί στα Τρίκαλα και παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ με την κεντρική του ομιλία στο πλαίσιο του διαλόγου για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας γευμάτισε στην ταβέρνα «Χάνι». Ο Αλεξης Τσίπρας απήλαυσε τοπικές γεύσεις, το μενού περιελάμβανε μεταξύ άλλων αρνάκι, ντολμαδάκια, γλυκάδια και πολλές σαλάτες.

Στο τραπέζι του Αλέξης Τσίπρα ήταν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας και ο αναπληρωτής του Χρήστος Μπάτζιος, μέλη της Νομαρχιακής και στελέχη του κόμματος.

Oπως σημειώνει το trikalavoice.gr το τραπέζι ήταν ρεφενέ, καθώς ο Χρήστος Μπάτζιος ήταν στην είσοδο και έπαιρνε 20 ευρω από όποιον προσέρχονταν.

Το Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα 

Τον ενημέρωσε για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας, και τον διαβεβαίωσε ότι θα δίνει το παρόν όπου απαιτείται για την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας.

Στη συζήτηση ο Πρόεδρος αναφέρθηκε και στο έργο που επιτελέστηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ