Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο γοητευτικός "Λάμπρος" από τις "Άγριες Μέλισσες" έγινε μοντέλο κι έκαψε καρδιές... (φώτο)

Εντυπωσιακός στην καμπάνια της Barbour

Ο "Λάμπρος" ο γοητευτικός δάσκαλος στο χωριό Διαφάνι όπου εκτυλίσσεται η υπόθεση της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, "Άγριες Μέλισσες", έχει κερδίσει το κοινό με τον καλό και ασυμβίβαστο χαρακτήρα του αλλά και με το στυλ του.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που υποδύεται το ρόλο του δάσκαλου, δίνει τον καλύτερο του εαυτό και μας χαρίζει μία εξαιρετική ερμνηνεία. Τώρα ο ταλαντούχος ηθοποιός δείχνει ότι μπορεί εξίσου καλά να "παίξει" και το ρόλο του μοντέλου.

 

 

Με αφορμή τα 125 χρόνια από την ίδρυση της Barbour, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος συμμετείχε σε μια εντυπωσιακή, επετειακή φωτογράφιση. Η digital καμπάνια έχει σκοπό να ταξιδέψει το κοινό στις πέντε γενιές που διαμόρφωσαν την ιστορία της Barbour -από την ίδρυση του brand έως σήμερα.

 

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός που ανέβασε τις φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ποζάρει με άνεση στο φακό και "καίει καρδιές". 

Στις υπέροχες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με φόντο ένα φθινοπωρινό σκηνικό στη φύση, τον βλέπουμε μόνο αλλά και με τα άλλα πρόσωπα που συμμετέχουν στην καμπάνια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ