Προβλέψεις: Τρίγωνο Άρη με Ποσειδώνα στις 13/12 - Πως επηρεάζει όλα τα ζώδια; 

Ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό και σχηματίζει ένα απόλυτα θετικό Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019!

Όνειρα και βαθιές επιθυμίες, μπορούν να εκπληρωθούν με τη βοήθεια της φαντασίας, της δημιουργικότητας αλλά και της ισχυρής θέλησης. 

Ο δυναμισμός του Άρη συνεργάζεται με τον ρομαντισμό του Ποσειδώνα και μπορούμε αυτή την ημέρα , να κάνουμε θαύματα, αν πραγματικά το θελήσουμε!

Ο ρομαντισμός θα βρίσκεται στο ζενίθ του, ενώ με πρωταγωνίστρια την δημιουργικότητα και την έμπνευση, τα υψηλά ιδανικά θα πάρουν επιτέλους σάρκα και οστά! 
Τα ζώδια και οι ωροσκόποι, που ευνοούνται περισσότερο από την όψη αυτή είναι τα ζώδια του Νερού και της Γης, του 2ου δεκαημέρου, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

ΚΡΙΟΣ
Πετάς από πάνω σου οτιδήποτε σε βαραίνει και μεταμορφώνεσαι. Είσαι διαισθητικός και διεκδικητικός σε ο,τιδήποτε σε ενδιαφέρει, καταφέρνοντας να αντιληφθείς και να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς, σε έρωτα και χρήμα!

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεις τον τρόπο να βελτιώσεις  και να ενδυναμώσεις την σχέση σου ή κάποια σημαντική συνεργασία σου, όπως εσύ επιθυμείς. Πολύ καλή περίοδος επίσης για να επιδιώξεις κάποια νέα σχέση ή επισημοποίηση!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έντονη δημιουργικότητα και όρεξη για δουλειά σε διακρίνει και αν το θελήσεις, μπορείς πολύ εύκολα να καταπλήξεις με την αποδοτικότητα σου. Μετατρέπεις το εργασιακό άγχος σε ενέργεια και οποιοδήποτε επαγγελματικό ξεκίνημα στέφεται με επιτυχία. Ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις διατροφή ενδυνάμωσης ή απώλειας κιλών. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορείς τώρα, να πραγματοποιήσεις όλες σου τις ερωτικές επιθυμίες. Η δημιουργικότητα σου φτάνει στο κόκκινο και η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου. Θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις συναισθηματικούς σκοπούς, να διασκεδάσεις και να βελτιώσεις την φήμη σου. 

ΛΕΩΝ
Επιλύεις οικογενειακές, αλλά και επαγγελματικές δυσκολίες! Θα δραστηριοποιηθείς αποτελεσματικά προκειμένου να αντιμετωπίσεις εμπόδια και προκλήσεις που έφεραν πίσω τα σχέδια που έκανες για την καριέρα αλλά και την προσωπική σου ζωή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ευχάριστες επικοινωνίες, είτε μπορεί να προγραμματίσεις κάποιο ταξιδάκι! Γίνεσαι δημοφιλής και περιζήτητος!

ΖΥΓΟΣ
 Ο οικονομικός τομέας βελτιώνεται, εξαιτίας της δικής σου δράσης! Θέματα σταθερών σχέσεων ή αίσθησης ασφάλειας σε οποιονδήποτε τομέα, αλλά ιδίως στον έρωτα, τώρα μπορείς να τα λύσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι ενεργητικός, ενθουσιώδης και δημιουργικός, καταφέρνοντας να ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες και να πετύχεις οποιαδήποτε βαθιά επιθυμία σου. Είναι η καλύτερη περίοδος για νέα ξεκινήματα και επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντιλαμβάνεσαι καθαρά τα «θέλω» σου και τα γεγονότα, ακόμα κι αν προτιμάς να απέχεις από αυτά προς το παρόν, συγκεντρώνεις ουσιαστική ενέργεια, για να δραστηριοποιηθείς ορθώς αργότερα. Θα υπάρξει ένα χαρούμενο ερωτικό νέο, το οποίο θα έρθει παρασκηνιακά! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείς να ονειρευτείς ελεύθερα, πλησιάζοντας αρκετά από τα όνειρα σου και να πετύχεις επιθυμείς στο στενό φιλικό σου κύκλο. Αισθάνεσαι προς προσφέροντας στους άλλους, ικανοποιείσαι συναισθηματικά.  Ο έρωτας σου χτυπά ξαφνικά την πόρτα! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η θέληση για επαγγελματική επιτυχία, μεταμορφώνεται σε δράση και αν οι χειρισμοί σου είναι προσεκτικοί, μπορείς να πετύχεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου στη καριέρα, αλλά και στην κοινωνική σου υπόσταση! 

ΙΧΘΥΣ
Βρίσκεις τον τρόπο να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου και γίνεσαι πιο κοινωνικός, κάνοντας πραγματικότητα πολλές από τις επιθυμίες σου, μέσα από τις επαφές σου και νέες εμπειρίες. Χρησιμοποίησε όσο μπορείς την τύχη, που είναι με το μέρος σου και πες ναι σε ένα ταξιδάκι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ