Viral φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη & την Καγκελάριο της Αυστρίας στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες - Τι έκανε για να τον φτάσει;

Το ύψος του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε αφορμή για ένα ξεχωριστό φωτογραφικό στιγμιότυπο, όταν οι 37 ηγέτες της ΕΕ βγήκαν από την Σύνοδο για την οικογενειακή φωτογραφία, δίπλα του στάθηκε η καγκελάριος της Αυστρίας, Μπριγκίτε Μπιρλάιν.

Ως γνωστόν, ο Ελληνας πρωθυπουργός είναι ψηλός (1,89 μ.) χαρακτηριστικό που ασφαλώς κληρονόμησε από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος άλλωστε είχε και το παρατσούκλι «Ψηλός» στους πολιτικοδημοσιογραφικούς κύκλους.

Η διαφορά ύψους του Ελληνα πρωθυπουργού με την αυστριακή καγκελάριο ήταν τέτοια που οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη σκηνή με την Μπιρλάιν να έχει ανέβει στο βάθρο, και τον Μητσοτάκη να στέκεται όρθιος δίπλα της, και πάλι να φαίνονται ισοϋψείς!

Βέβαια το βάθρο στο κτίριο των Βρυξελλών δεν τοποθετήθηκε ειδικά για την αυστριακή Καγκελάριο, αλλά για να φαίνονται και οι 27 ηγέτες οι οποίοι κάθονται σε τριπλή σειρά στην οικογενειακή φωτογραφία.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ