Σαν τα χιόνια! 79 ετών έγινε ο Ringo Starr: Έχει πάντα στυλ νεανικό & παραμένει ζευγάρι με την καλλονή σύζυγο του Barbara Bach (φώτο)

Ο θρυλικός ντράμερ των Beatles σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση

Είναι ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής. Ο Ringo Starr που έγραψε ιστορία ως ντράμερ των Beatles, έκλεισε τα 79 και παραμένει κομψός, λαμπερός και ακμαίος. Με άκρως νεανικό στυλ και συνοδευόμενος από την πάντα καλλονή σύζυγο του, την 72χρονη Barbara Bach, εμφανίστηκε στο γκαλά για το Global Citizen Prize , που έλαβε χώρα στο Λονδίνο την Παρασκευή.

Ως γνήσιος ροκάς ο Ringo εμφανίστηκε στην εκδήλωση με total black look. Φόρεσε μαύρο τζιν παντελόνι που το συνδύασε με μαύρο μπουφάν με κουμπιά και δερμάτινο γιακά.

Η όμορφη σύζυγος του, με απλό στυλ φόρεσε μακριά μαύρη  ζακέτα με μαύρο παντελόνι και ριγέ μπλουζάκι, αναφέρει η Daily Mail.

Η Barbara Bach, που υποδήθηκε το κορίτσι του James Bond στην ταινία "The Spy Who Loved Me,' έδωσε χρώμα στο σύνολο της με ένα κομψό φουλάρι. Είναι παντρεμένη με τον Ringo από το  1981, και από ότι φαίνεται , ο έρωτας τους καλά κρατεί.

Η δημόσια εμφάνιση του διάσημου μουσικού έρχεται αφότου πωλήθηκε σε δημοπρασία μια κλήση για παράνομη στάθμευση που του είχε δοθεί τον Απρίλιο του 1969 έξω από τα αρχεία της Apple στο Savile Row του Λονδίνου. 

Το σπάνιο έγγραφο που έπιασε 1200 λίρες πούλησε ο Alan Herring, που ήταν οδηγός του Ringo μαζί με ένα ζευγάρι γυαλιά στου Τζον Λένον.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ