Το οικογενειακό πορτραίτο της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας με τα 4 παιδιά & τον ερωτευμένο σύζυγο βασιλιά Αμπντάλα (φώτο)

Για να δώσει τις ευχές της για το νέο έτος

Είναι μια από τις ωραιότερες και πιο δραστήριες γυναίκες της υφηλίου. Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, εστιάζει την ενέργειά της υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.

Η 49χρονη σήμερα Ράνια γνώρισε τον τότε πρίγκιπα της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ σε ένα πάρτι τον Ιανουάριο του 1993. Δύο μήνες αργότερα, εκείνος ανήγγειλε τη δέσμευσή τους και στις 10 Ιουνίου 1993, παντρεύτηκαν.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας τους, κρατάει ακόμα , σχεδόν 26 χρόνια μετά το γάμο τους.

Η Βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα, έχουν τέσσερα παιδιά: Τον Διάδοχο του θρόνου Πρίγκιπα Χουσεΐν (γεννημένος 28 Ιουνίου 1994), την Πριγκίπισσα Ιμάν (γεννηθείσα στις 27 Σεπτεμβρίου 1996),  την Πριγκίπισσα Σάλμα (γεν. 26 Σεπτεμβρίου 2000) και τον Πρίγκιπα Χασέμ (γεννηθείς στις 30 Ιανουαρίου 2005)

Το πρώην δυναμικό στέλεχος της Apple και της Citybank και νυν βασίλισσα της Ιορδανίας, απολαμβάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στη χώρα της, ενώ αγωνίζεται για να βελτιώσει τη θέση της γυναίκας στη Μέση Ανατολή.

Η Βασίλισσα Ράνια δημοσιίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πορτραίτο της βασιλικής οικογένειας για να δώσει τις ευχές της για το νέο έτος στους ακόλουθους της.

Την βλέπουμε λαμπερή και χαμογελαστή δίπλα στον ερωτευμένο σύζυγο της και τα πανέμορφα παιδιά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ