Αυτή είναι η συγκλονιστική κάπα της Mary Katrantzou που έγινε εξώφυλλο στο Time (φώτο-βίντεο)

Η Lizzo επέλεξε την υπέροχη δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου για να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του Time

Τον περασμένο Οκτώβρη η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου έκανε για μία ακόμη φορά όλη την υφήλιο να μιλάει για τις δημιουργίες της. Παρουσίασε στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο , ένα υπερθέαμα με ρούχα-έργα τέχνης .

Το  συγκλονιστικό πολιτιστικό και ανθρωπιστικό γεγονός με την παγκόσμια απήχηση, πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»» και τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ».

Το συγκλονιστικό catwalk  με μουσική Βαγγέλη Παπαθανασίου παρακολούθησαν 500 προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Μία από τις υπέροχες δημιουργίες που παρουσίασε στην επίδειξη η Μαίρη Κατράντζου , είναι η συγκλονιστική κάπα που επέλεξε η τραγουδίστρια Lizzo,  να φορέσει στο εξώφυλλο του περιοδικού Time.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ARE.. YOU.. NOT.. ENTERTAINED?!? ? thank you @time for naming me Entertainer of the Year. Photograph by Paola Kudacki for TIME

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating) στις

H διάσημη τραγουδίστρια ανακυρήχθηκε από το Time ψυχαγωγός της χρονιάς και φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού φορώντας το ρούχο που δημιούργησε η διεθνής Ελληνίδα σχεδιάστρια.

"Όταν σχεδίαζα αυτή τη συλλογή στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ρούχα για γυναίκες κάθε ηλικίας , κάθε σωματότυπου και πολιτιστικού backround. Το ρούχο που φόρεσε η Lizzo είναι ένα από τα 5 κεντημένα και διακοσμημένα one size κομμάτια της συλλογής.

Είμαι πολύ υπερήφανη που το φόρεσε εκείνη στο εξώφυλλο του Time, και το ανέδειξε τέλεια , σφραγίζοντας το με την προσωπικότητα της. H Lizzo είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής μας στη μουσική και της αξίζει η διάκριση που έλαβε από το Time.

Την ευχαριστώ που επέλεξε να φορέσει τη δημιουργία μου στο εξώφυλλο του περιοδικού", αναφέρει μεταξύ άλλων η Μαίρη Κατράντζου στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ