Χριστούγεννα και single; - Έχεις 10 λόγους για να το γιορτάσεις, ακόμα και από το σπίτι!

"Έχεις να κάνεις ευτυχισμένο μόνο έναν άνθρωπο - Εσένα

Τα Χριστούγεννα φέρνουν το ζευγάρι πιο κοντά, γιατί κυριαρχεί μια θαλπωρή και μια τρυφερότητα που ενώνει. Τι συμβαίνει όμως αν έχεις χωρίσει πρόσφατα και πρόκειται να σε βρουν μόνη; Πολλά καλά μπορούν να συμβούν που ίσως δεν τα είχες σκεφτεί. Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε αυτό:

1. Δε χρειάζεται να κάνεις την καρδιά σου πέτρα για το πού θα περάσεις τις γιορτές, αφήνοντας κάποιον παραπονεμένο: την οικογένεια του φίλου σου ή τη δική σου.

2. Δε χρειάζεται να εντυπωσιάσεις ή να προσαρμοστείς στα δεδομένα της οικογένειας του φίλου σου. Η δική σου οικογένεια σε αποδέχεται όπως είσαι, χωρίς να προσπαθήσεις.

3. Μπορείς να οργανώσεις ένα ατομικό ταξίδι ή με την αγαπημένη σου φίλη σε ένα τέλειο προορισμό, χωρίς δεσμεύσεις που κουράζουν.

4. Δεν χρειάζεται να μοιραστείς τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες σου με κανέναν!

5. Δε χρειάζεται να σπαζοκεφαλιάσεις για το τι δώρο θα αγοράσεις στο φίλο σου και τους δικούς του , αναφέρει το tsemperlidou.

6. Μπορείς να φλερτάρεις με όποιον θες μέσα στις γιορτές – και ναι, πες στον ξάδερφό σου να φέρει μαζί του εκείνον το κούκλο κολλητό που έχει.

7. Μπορείς να στολίσεις το σπίτι σου όπως ακριβώς θέλεις, μόνο εσύ.

8. Μπορείς να δεις τις πιο cheesy γιορτινές κομεντί μαζεμένες, παρέα με παχυντικές λιχουδιές χωρίς να σε νοιάζει!

9. Μπορείς να βάλεις στο repeat το εορταστικό κομμάτι που δε χορταίνεις να ακούς, χωρίς να σου λέει κάποιος να το κλείσεις ή να το χαμηλώσεις.

10. Έχεις να κάνεις ευτυχισμένο μόνο έναν άνθρωπο: εσένα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ