Το outfit της βασίλισσας Ελισάβετ την ημέρα των Χριστουγέννων σχεδιάζεται δύο μήνες πριν - Η ενδυματολόγος αποκαλύπτει... (φώτο)

Η βασίλισσα δεν πρέπει να φορέσει το ίδιο χρώμα που φορούσε τα τελευταία δύο χρόνια

Η 52χρονη ενδυματολόγος της βασίλισσας Ελισάβετ, Angela Kelly αποκαλύπτει ότι σχεδιάζει εδώ και δύο μήνες το τι θα φορέσει η 93χρονη μονάρχης την ημέρα των Χριστουγέννων. 

Όπως η ίδια λέει φροντίζει να επιλέγει ένα φωτεινό και έντονο χρώμα για τα ρούχα της βασίλισσας ώστε να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πλήθος που θα πάει στην εκκλησία.

Η  Angela Kelly ξεκίνησε να δουλεύει σαν βοηθός ενδυματολόγου της βασίλισσας το 1994. Στο βιβλίο της "Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe", εξηγεί ότι η βασίλισσα δεν πρέπει να φορέσει ρούχα που να είναι στο ίδιο χρώμα με αυτά που φορούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Angella Kely

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ενδυματολόγος που συνεργάζεται με τη βασίλισσα Ελισάβετ 25 χρόνια εξηγεί: "Χρειάζομαι περίπου δύο μήνες για να σχεδιάσω τι θα φορέσει η βασίλισσα την ημέρα των Χριστουγέννων, ώστε να έχω χρόνο να μελετήσω τα χρώματα που φορούσε τα τελευταία δύο χρόνια, και να επιλέξω κάτι διαφορετικό".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ