Απολογισμός "κόκκινο χαλί" 2019: Οι καλύτερες εμφανίσεις των σταρ σε γκαλά , όσκαρ & φεστιβάλ (φώτο)

"Καθρέφτη , καθρεφτάκι μου, ποια είναι η ωραιότερη";

Τα φώτα της γιορτής ανάβουν και οι παγκοσμίου φήμης σταρ είναι έτοιμοι να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Οι φωτογράφοι είναι έτοιμοι να τους αποθανατίσουν και ηθοποιοί, τραγουδιστές και γαλαζοαίματοι, χαμογελούν μπροστά στην κάμερα.

Margot-Robbie

Εμφανίσεις λαμπερές, στιλάτες, εκκεντρικές μερικές φορές. Φορέματα και ρούχα με τις υπογραφές μεγάλων σχεδιαστών. Μαλλιά χτενισμένα στην εντέλεια. Κάθε λεπτομέρεια φροντισμένη με προσοχή για να κερδίσει η διάσημη κυρία ή κύριος, τον τίτλο του πιο καλοντυμένου της βραδιάς.

Emily-Blunt

Φέτος τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τις είδαμε στο Met Gala, αλλά δεν έλειψαν και άλλες επίσημες εκδηλώσεις που οι σταρ "έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό".

Rosamund-Pike

Η Lady Gaga ξεχώρισε με την εμφάνιση της στις "Χρυσές σφαίρες" , με ένα γαλάζιο φόρεμα Valentino, ενώ στην ίδια εκδήλωση η πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου Έμα Στόουν φόρεσε φόρεμα Louis Vuitton.

H πάντα εντυπωσιακή Κάρλα Μπρούνι φόρεσε ένα μακρύ μπλε Celline στο Φεστιβάλ των Κανών. Με μπλε φόρεμα Vercace εμφανίστηκε η Πενέλοπε Κρουζ στα Όσκαρ.

Η Λατίνα "Θεά" Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις με σούπερ σέξι φόρεμα Vercace στο Met Gala. Κομψότατη ήταν και η ηθοποιός Βιρζινί Λεντουαγέν στα Όσκαρ, με μαύρο βελούδο μακρύ, Dior.

H Λίλι Κόλινς στα British Fashion Awards, φόρεσε ένα εντυπωσιακό μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα του Givenchy.

Ενώ η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε τις εντυπώσεις στα Βραβεία Κινηματογράφου της Βρετανικής Ακαδημίας με εμφάνιση αρχαίας Ελληνίδας Θεάς . Φόρεσε μία υπέροχη λευκή τουαλέτα Alexander McQueen.

H Κέιτι Χολμς στην παρουσίαση της ταινίας "Ο Ιρλανδός" ήταν κομψότατη με σύνολο Marc Jacobs. Η πάντα λαμπερή Αντζελίνα Τζολί, εντυπωσίασε με μακρύ μαύρο Vercace στην πρεμιέρα της ταινίας "Maleficent".

Τέλος ο πάντα εκκεντρικός Τζάρεντ Λέτο έγινε θέμα συζήτησης όταν εμφανίστηκε στo Μet Gala με κατακόκκινο Gucci και με το ομοίωμα του κεφαλιού του στο χέρι.

Το Paris Match συγκέντρωσε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ στο "κόκκινο χαλί" το 2019. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ