Τέρης Χρυσός λίγο πριν το χειρουργείο: "Αν την σκαπουλάρω θα κάνω μια συναυλία για όλους τους Έλληνες"

Έχω πίστη στον Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω. Θέλω να ζήσω, γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι”, ανέφερε ο Τέρης Χρυσός

Δυνατός και ψύχραιμος ο Τέρης Χρυσός, μίλησε με συγκίνηση αλλά και με χιούμορ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο γνωστός τραγουδιστής που ετοιμάζεται την Τετάρτη να εισαχθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό  Κέντρο για εγχείριση ανοιχτής καρδιάς, έδωσε συνέντευξη  στην εφημερίδα Espresso .

«Αν τη σκαπουλάρω, θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα. Αν δεν τη σκαπουλάρω, όμως, θα κάνω μια συναυλία στον Άγιο Πέτρο με όλους τους φίλους που είναι εκεί πάνω», είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πριν από περίπου δύο μήνες ο 80χρονος τραγουδιστής διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά.

“Δεν πίστευα ότι θα μπω στο χειρουργείο. Νόμιζα ότι θα ξεπεραστεί με φάρμακα. Τελικά το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βγω νικητής και από αυτή την περιπέτεια της ζωής.

Έχω πίστη στον Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω. Θέλω να ζήσω, γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι”, ανέφερε ο Τέρης Χρυσός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ