Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο: Σχολικός φύλακας χτυπά με απίστευτη βιαιότητα 11χρονο μαθητή

Ο τοπικός εισαγγελέας τόνισε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπει έναν σχολικό φύλακα να χρησιμοποιεί τόση βία,

Ένας φύλακας σε σχολείο της Βόρειας Καρολίνας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αφότου τον κατέγραψε η κάμερα να επιτίθεται βίαια σε 11χρονο μαθητή αναφέρει το γραφείο του Σερίφη. 

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ο φύλακας φαίνεται  να αρπάζει το παιδί και να το πετά στο πάτωμα, επανειλημμένως. Τα όσα καταγράφηκαν στην κάμερα προκάλεσαν παγκόσμιο σοκ.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, η διεύθυνση του σχολείου προχώρησε σε καταγγελία στο γραφείο του σερίφη. «Είναι πασιφανές ότι το παιδί δέχθηκε επίθεση», σημείωσε ο Jason Spriggs, δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Χέντερσον.

«Το να το βλέπεις, είναι απλά φριχτό. Είναι ένα σκληρό βίντεο, δεν μπορώ καν να φανταστώ ότι το δικό μου παιδί θα βίωνε κάτι παρόμοιο», συμπλήρωσε.

Σε ανακοίνωση των σχολικών μονάδων της περιοχής αναφέρεται:

«Ανησυχούμε βαθύτατα για τις πράξεις που έλαβαν χώρα. Συνεργαζόμαστε στενά με τις τοπικές Αρχές για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα, βάσει των σχολικών και πολιτειακών κανόνων.

Η ασφάλεια των μαθητών ήταν και συνεχίζει να είναι το πλέον σημαντικό».

Ο τοπικός εισαγγελέας τόνισε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπει έναν σχολικό φύλακα να χρησιμοποιεί τόση βία, αναφέρει το ρεπορτάζ του CNNi

Οι γονείς του παιδιού δηλώνουν «πολύ ανήσυχοι» για το περιστατικό.

Το συνεργαζόμενο με το CNNi, WRAL-TV, γνωστοποίησε ότι ο 11χρονος δεν χρειάστηκε νοσηλεία, ωστόσο έχει ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ληφθεί απόφαση σχετικά με τον φύλακα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ