Εξάγωνο Άρη με Κρόνο 19/12: Τι προβλέπει για τα 12 ζώδια & ποιοι ευνοούνται;

Ο Άρης στον Σκορπιό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν μία πολύ θετική όψη Εξαγώνου, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019!

Καλούμαστε να αναλάβουμε δράση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας, με πειθαρχεία και υπευθυνότητα και σίγουρα με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε δεδομένη την επιτυχία, που τόσο καιρό θέλουμε!

Έχουμε πλέον σιγουριά για τους στόχους και τις κινήσεις μας, θα είμαστε ικανοί να αναγνωρίσουμε  και να αρπάξουμε τις αληθινές ευκαιρίες, όπως επίσης θα  είμαστε αποτελεσματικοί στις δραστηριότητες μας, ισορροπώντας όλες τις καταστάσεις, που μέχρι τώρα μας απασχολούσαν!

Ευνοημένα περισσότερο από το Εξάγωνο Άρη – Κρόνου είναι τα ζώδια ή ωροσκόποι του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), καθώς και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Κινήσου έξυπνα στα οικονομικά, για να έχεις μόνο κέρδος και προσπάθησε να καταλάβεις τις βαθιές σου επιθυμίες και πραγματοποίησε τες!

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλε πιο γερά θεμέλια στη σχέση σου με το σύντροφο σου, αφήνοντας πίσω προβλήματα και ανανεώνοντας την!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Χρησιμοποίησε την ενέργεια και την όρεξη σου για δουλειά και ξεχώρισε στο εργασιακό σου περιβάλλον για την άριστη απόδοση σου! Κάνε αλλαγές στην εμφάνιση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Άσε την πλούσια δημιουργικότητα σου ελεύθερη, αναθέρμανε αλλά και σταθεροποίησε την ερωτική σου ζωή και διασκέδασε ποιοτικά και ποικιλοτρόπως!

ΛΕΩΝ: Η επίλυση οικογενειακών, περιουσιακών υποθέσεων σου προσφέρει ανακούφιση! Επιπλέον, αποβάλλεις το στρες και την απογοήτευση παρελθοντικών καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκπεραίωσε με επιτυχία τις κοινωνικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σου ή οργάνωσε ένα ταξίδι αναψυχής!

ΖΥΓΟΣ: Κάνε αποτελεσματικές κινήσεις για να βελτιώσεις  τα οικονομικά σου θέματα και προσπάθησε να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και τη δύναμη σου και διεκδίκησε άφοβα αλλά προσγειωμένα όλους σου τους στόχους! Μία ερωτική σχέση έχει ουσιαστικές θετικές εξελίξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποίησε τις ψυχικές σου ανάγκες και αποφάσισε ποιες θα κοινοποιήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου και ποιες πρέπει να παραμείνουν στο παρασκήνιο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δες τον φιλικό σου κύκλο με μια πιο ουσιαστική ματιά, ασχολήσου τώρα με τους φίλους σου και θα βγεις κερδισμένος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φέρσου ώριμα και υπεύθυνα, για να δραστηριοποιηθείς στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να κερδίσεις διάκριση ή έπαινο! 

ΙΧΘΥΣ: Άνοιξε τους κοινωνικούς σου ορίζοντες, βάζοντας εσύ τα όρια που επιθυμείς και προγραμμάτισε ένα ταξίδι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ