Καίτη Κωνσταντίνου: Η "βιτριολική Σωσώ" απαντά με χιούμορ & με νόημα για την ομοιότητα της με τον Οικονομόπουλο (βίντεο)

Το απίστευτο σχόλιο.....

Η ομοιότητα της Καίτης Κωνσταντίνου με τον Νίκο Οικονομόπουλο υπήρξε ένα από τα "καυτά debate" του internet.

Η δημοφιλής ηθοποιός , καλεσμένη της εκπομπής “Λούης Night Show” του Alpha Κύπρου , απάντησε με χιούμορ σε όσα λέγονται για την ομοιότητα της με τον τραγουδιστή αλλά και με τη συνάδελφο της Χρύσα Ρώπα.

Η γνωστή ηθοποιός,που το κοινό λάτρεψε τις "βιτριολικές" της ατάκες στην τηλεοπτική σειρά "Εγκλήματα",  απαντώντας στην ερώτηση "Με έχουν μπερδέψει ποτέ με κάποιον άλλο"; αποκάλυψε πως συχνά την μπερδεύουν στο δρόμο με την Χρύσα Ρώπα.

«Με μπερδεύουν συνέχεια με τη Χρύσα Ρώπα. Μου λένε “α, έχετε παίξει σε αυτό” και λέω εγώ ναι ναι… Τι να τους πω εγώ; Τους λέω δεν είμαι εγώ η Χρύσα Ρώπα και μου λένε “δεν μπορεί να μην είστε εσείς”».

Στη συνέχεια δε, αναφέρθηκε και στην ομοιότητά της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τα αστεία memes που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

«Και με έχουν βγάλει και στο ίντερνετ ότι μοιάζω με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μάλιστα, η μαμά μιας φίλης μου, ήταν ο Οικονομόπουλος σε μια αφίσα, και της λέει “ρε συ, η Καίτη τραγουδάει;”.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ